Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Károli Gáspár Egyetem BTK...

Károli Gáspár Egyetem BTK vélemények? Gólya tábor milyen?

Figyelt kérdés

Voltam nyílt napon,és nagyon felkeltette az érdeklődésem,és szeretnék még többet megtudni az iskoláról.

18F

2016. jan. 13. 16:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
2016. jan. 14. 20:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi én felsőfokon megtanulok hollandul,és megyek ki. Aztán lehet,hogy még a mekiből is megélek :)
2016. jan. 15. 07:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy abból is megélsz csak az a nem mindegy, hogy milyen színvonalon.
2016. jan. 15. 11:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Mert te mivel foglalkozol,sejk vagy?:))
2016. jan. 15. 14:57
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Járműmérnök.
2016. jan. 15. 15:24
 6/19 anonim ***** válasza:

Alapjáraton nem kötöszködök, de ha már ennyire oda vagy a járműmérnöki diplomával, ne hagyjuk szó nélkül, hogy a mérnöki szakok közül az a legkönnyebb, azt nézik le a leginkább. Engem a legkevésbé se érdekel, mid van és mennyire ajnározod magad vele, de ne lepődj meg, ha visszanyal a fagyi. :)

Kérdező, én ide járok japán szakra, de gólyatáborban nem voltam, és őszintén szólva, senkitől se hallottam róla semmit, szóval nem érzem, hogy hiányt szenvednék azért, mert nem mentem. Amúgy itt az egyik válaszoló kifejtette a tapasztalatát, és nekem hatással volt a döntésemre :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

2016. jan. 24. 20:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Tricikli mernok 😂😂😂
2016. jan. 25. 06:44
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Szóval te a Károlira jársz japán szakra és megmagyarázod nekem, hogy melyik a legkönnyebb mérnöki szak a BME-n? Ne csinálj már hülyét magadból. Amúgy elárulom, hogy a járműmérnöki 90%-ban ugyanaz mint a gépészmérnöki és egyáltalán nem nézi le senki, nem tudom ezt a baromságot honnan szedted. :D

Amit lenéznek a 'mérnöki szakok' közül az a formatervező mérnöki, de ne mondd el senkinek. ;)

2016. jan. 25. 13:02
 9/19 A kérdező kommentje:
És mennyit keresel,Mester?
2016. jan. 25. 15:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert attól, hogy japánra járok, sehogyan nem informálódhatok a mérnökin folyó dolgokról.. már vártam ezt a replikát, kérlek mesélj még, mi mindent nem tudhatok :) Már nem azért, de gépészmérnökin a specek közül is az autósokat nézik le, és igen, biztos forrásból tudom. Ja, hogy nem járok oda? Te se jársz bölcsészre, és mégis mindent tudsz róla :)) Kérlek, ne égesd magad, menj vissza a BME-re (kár, hogy állítólag ott végeztél, mégis agyilag egy 10 éves szintjén jársz), végezz még el pár szakot, hogy még nagyobb mellényed legyen, és menőzz vele gyakorin (nagy karrier), mert hát te mérnök vagy, ami egyenlő egy istenséggel. : )
2016. jan. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!