Károli Gáspár Egyetem BTK vélemények? Gólya tábor milyen?
Voltam nyílt napon,és nagyon felkeltette az érdeklődésem,és szeretnék még többet megtudni az iskoláról.
18F
Alapjáraton nem kötöszködök, de ha már ennyire oda vagy a járműmérnöki diplomával, ne hagyjuk szó nélkül, hogy a mérnöki szakok közül az a legkönnyebb, azt nézik le a leginkább. Engem a legkevésbé se érdekel, mid van és mennyire ajnározod magad vele, de ne lepődj meg, ha visszanyal a fagyi. :)
Kérdező, én ide járok japán szakra, de gólyatáborban nem voltam, és őszintén szólva, senkitől se hallottam róla semmit, szóval nem érzem, hogy hiányt szenvednék azért, mert nem mentem. Amúgy itt az egyik válaszoló kifejtette a tapasztalatát, és nekem hatással volt a döntésemre :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Szóval te a Károlira jársz japán szakra és megmagyarázod nekem, hogy melyik a legkönnyebb mérnöki szak a BME-n? Ne csinálj már hülyét magadból. Amúgy elárulom, hogy a járműmérnöki 90%-ban ugyanaz mint a gépészmérnöki és egyáltalán nem nézi le senki, nem tudom ezt a baromságot honnan szedted. :D
Amit lenéznek a 'mérnöki szakok' közül az a formatervező mérnöki, de ne mondd el senkinek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!