Károli, Bethlen Gábor Kollégiumról, mi a véleményetek?
Én már ugyan nem vagyok kolis, de egy évig az voltam, úgyhogy tudok mesélni. A szobákban nincs fürdő, sem csap, csak szekrények, polcok, ágyak, fejenként egy-egy íróasztal lámpával, éjjeliszekrény, illetve egy hűtő. Folyosónként 1-1 közös fürdő, illetve konyha van.
Nekem annyira nem jött be, de jobbára inkább csak azért, mert én amúgy is inkább magamnak való emberke vagyok, igénylem az egyedüllétet és nem szeretem, ha idegenekkel, illetve tőlem érzelmileg távol álló egyénekkel kell osztozni egy szobán, akikkel aztán teljesen más a higiéniai igényünk, ízlésünk, stb. Ideig-óráig el tudtam éppen viselni, de engem hosszú távon frusztrált ez az életstílus, így inkább eljöttem onnan.
Bővebben írtam a koliról ennél a kérdésnél (a # 14-es, # 15-ös, illetve a # 17-es hozzászóló vagyok): http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Ha további kérdésed van, írj bátran. :)
Nincs mit. :)
Bár az igazat megvallva, körülbelül egy éve jártam arra utoljára, de a kolis ismerőseim szerint nemigen történt jelentősebb változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!