Debreceni tanuló vagyok,9-es és 10-ben szeretnék átmenni, a pallagi Balásházy középiskolábol, egy másikba. Szerintetek hova tudnának átvenni? (Bővebb információért nyisd meg a kérdést! )
Tehát, 4-5 átlagom van, a magatartásommal nincs gond, mivel elég csöndes fiú vagyok, a központi felvételim rosszul sikerült(49 pont), egyéb okok miatt (idegesség, rosszullét, stb..) és közgazdaság tagozaton vagyok!
Az osztályközösség, és a nehéz megközelíthetőség miatt szeretnék iskolát váltani. Tudnátok segíteni, hova vennének át 10. osztálytol?
Mi ezt nem tudjuk megmondani neked.
Szerintem hívj fel pár iskolát! 49 pont rossznak számít? Megnyugtatlak nem!! Nem a legrosszabb! :)
Gimnáziumba szeretnál átmenni vagy szakközépbe?
Nem 100 % de úgy hallottam van ilyenre lehetőség, főleg ahol nem töltötték be a létszámot.
Ahová át szoktak venni középiskolásokat:
Csokonai, Medgyessy, viszont gimibe 2 nyelv van...hogyan oldod meg hogy bekapcsolódj második félévtől? És ahol van évközben még felvétel: refi, és a Dóczy.
Mivel közgáz tagozatra jársz, a Bethlen lenne neked megfelelő ott tényleg értelmes gyerekek vannak többségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!