SZTE,3/3-as tárgy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig 5 alkalommal vettem fel egy tárgyat vizsgára, de ebből csupán egyszer lett egyes a vizsgám, a többinél különböző okok miatt nem tudtam megjelenni. Most fel voltam jelentkezve eddig, de véletlenül átjelentkezés helyett a lejelentkezésre kattintottam és most nem enged visszajelentkezni azt írja, hogy: "Több vizsgalehetősége nincs a tárgyelemből vagy mintaegységből."
Kérem aki tudja mit kell ilyenkor tenni segítsen, minden tárgyam megvan ezt leszámítva és még ebből is lennie kellene egy vizsgalehetőségnek. Tudom, hogy én is hibás vagyok, de nem akarok egy ilyen hülyeség miatt elcsúszni.
#tárgyfelvétel #utolsó vizsga
2015. dec. 20. 02:12
1/1 anonim válasza:
Írnod kell a tanulmányi ügyintéződnek. Addig nem tudsz semmit csinálni, hétfő délelőtt gyaníthatóan hozzájut a leveledhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!