Pázmány Péter Katolikus Egyetem (Piliscsaba) : kollégium, vagy albérlet Budapesten?
Nem tudok dönteni abban, hogy a Szent Vince kollégiumba jelentkezzek Piliscsabán, vagy Bp-en vegyek ki egy albérletet. Utóbbi azért lenne ideális nekem, mert egy rokonomnál lakhatnék és szabadidős tevékenységek szempontjából is előnyösebb lenne szerintem.
Ami miatt vacillálok a kettő között az a bejárás, ez mennyire megterhelő? Ha jól tudom naponta 2x50 perc ez nem tűnik vészesnek.
Ti hogy döntenétek?
18/F
Pázmányos voltam :)
A koleszhez sok reményt ne fűzz, viszont Piliscsabán is nézhetsz albérletet, olcsóbb, mit a pesti és majdnem még a kolesz árak alatt is megúszod ha többen vagytok. Érdemes minél előbb elkezdeni nézelődni, az egyetem környéke az albérletkiadásra rendezkedett be kb :)
Viszont Piliscsabán ne számíts nagy éjszakai életre, szóval ha bulizni, szórakozni akarsz nonstop, akkor Budapest. Vonattal, busszal hamar kinn vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!