Valaki innen tanul jogot? Lenne néhány kérdésem
Figyelt kérdés
Heti hány órát vagytok suliban és otthon mennyi időt töltötök tanulással? Lehet mellette dolgozni vagy esélytelen? Jövőre felvételiznék az ELTE-ÁJK-ra.2015. nov. 19. 01:13
1/2 anonim válasza:
Sokat, sokat és első évben esélytelen, bár vannak ismerőseim akik elvállalnak ezt azt hétvégén.
2/2 anonim válasza:
Én csak jártam oda, mert már végeztem, de válaszolni tudok: az első évben ne is gondolkodj munkában. Egyrészt akkor rengeteg az óra, másrészt meg annyira új és sok/nagy a leterhelés, hogy munka nélkül is lóg az ember nyelve.
Később, ahogy egyrészt megszokod, másrészt meg kevesebb lesz az óraszámod is, már - ha nagyon szükséges - megpróbálhatsz valamit, de tapasztalatom szerint az a tanulás rovására szokott menni.
Az egyetlen dolog, aminek értelme van, ha jogi gyakorlatra mész. Azok viszont nem igazán szoktak fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!