Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért jó az egyetemeken ez az...

Miért jó az egyetemeken ez az őrült hajtás?

Figyelt kérdés

Miért jó az, ha valakinek reggeltől estig csak órái vannak, mellette még ugye dolgozzon is, legyen társasági élete, esetleg ideje a párkapcsolatára, és akkor még szabadidőről nem is beszéltünk, hobbiról, sportról. Miért jó a vizsgaidőszakban halálra tanulni magad napi 16 órában, hogy szokszor annyi időd nincs, hogy találkozz a pároddal, kávén, energiaitalon élni, stresszelni, betegeskedni, teljesen kikészülni? Mire jó, hogy még a Neptunon is virtuálisan egymást kell agyontaposni, hogy beférj egy kurzusra?

A legtöbb ember kb így írja le az egyetemen szó szerint:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

Nagyon gáz ha én ezt nem vállalom? Inkább végzek később, de nem fogok félévenként 40 kreditet felvenni és egész nap gürcölni a hét minden napján, minden vizsgaidőszakban megszakadni... Nekem többet ér a lelki nyugalmam és a szabadidőm. Sosem voltam ez a versengős, pörgős fajta. Vagy ez azt jelenti, hogy az életben sem fogom megállni a helyem? Nem hinném, hogy kevesebbet ér a tudás ha nem lóhalálában szereztem meg. Ráadásul ha meggondolom magam még mindig felvehetek több kreditet egy másik félévben. Csak nem értem mások hogy bírják ezt?

2015. nov. 18. 18:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Aha, ezek annyira nem lepnek meg, de azt nem írod le, hogy te magad mit gondolsz, vagy hogy oldod meg az életed ilyen tények mellett. Engem inkább az érdekel.
2015. dec. 14. 19:23
 12/12 anonim válasza:
.
2017. szept. 14. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!