Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Műszaki menedzsert tényleg...

Műszaki menedzsert tényleg felesleges volt elkezdeni?

Figyelt kérdés
Eddig azt vettem észre,hogy sehol nem veszik komolyan ezt a végzettséget.Pedig nem könnyű,ugyanaz volt a követelmény,mint egy mérnöki szakon.

2015. aug. 27. 07:05
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én műszaki menedzsernek tanulok Veszprémben. Az alapozó tárgyak (lásd: fizika 1-2. műszaki mechanika, operációkutatás,gépipari technológia, anyagmozgató gépek és fémszerkezetek stb) ugyan olyan követelményűek mint egy mérnöknek. Velük együtt vizsgáztunk. Természetesen nem leszek olyan "okos" és "képzett" (bár ez teljesen relatív), mint egy mérnök. DE. Akik elvégezték a szakot, akiket személyesen ismerek, MINDENKI el tudott helyezkedni..és nem a mekiben. Hanem Audiban, continentálban, Valeoban, Pepper-nél, Videotonban. Mint pl vevői minőségbiztosítási mérnök, Logisztika területén is sokan elhelyezkedtek. Nem hülyeség a szak, csak tudni kell, h ezt mire lehet használni. De a mérnökök minden szakot lenéznek, ami nem mérnök. Most fogok végezni, már voltam igy is fél évet dolgozni, több helyre is felvettek. Azért ne keverjük már össze egy szabad bölcsésszel... Bármilyen hihetetlen felsőbbrendőmérnökpalánták' nem mindenki akar mérnök lenni :D - összefoglalva: Akinek tetszik ez az irány, az menjen arra, akinek nem válasszon mérnökit :D aztán vagy befejezi, vagy nem :D
2015. dec. 29. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!