Felesleges tárgyat, hogy kell, lehet leadni?
Figyelt kérdés
A leadásnál van olyan, hogy 1-2 hétig esetleg ingyenes, és utána kell csak fizetni érte? hogy működik, csinált már valaki ilyet?2014. febr. 16. 16:18
1/3 anonim válasza:
Ez minden suliban másképp működik. Ha már nincs tárgyfelvételi időszak, amikor leadnád, akkor szerintem mindenhol be lehet adni kérelmet, hogy leadhasd. Valahol lehet, hogy igazolnod kell, miért akarod leadni pl. ütközik mással. Én a fizetős részéről nemtudok, de elképzelhető, hogy néhány suliban kell. Ha mér tarta tárgyfelvételi időszak, akkor természetesen bűntetlenül leadhatod mindenféle intézkedés és fizetés nélkül, csak simán a neptunon egy kattintással, ilyet már én is csináltam sokszor.
2/3 A kérdező kommentje:
utólagosra tárgyleadásról van szó. a tárgyfelvétel és leadás lezárult. állítólag még 3 hétig lehet felvenni vagy leadni, de hogy fizetős-e, azt nem tudom.
2014. febr. 16. 16:36
3/3 anonim válasza:
Ha két határidő van, akkor gondolom azért van, mert az egyik a sima neptunos tárgyleadást jelenti a másik pedig vagy azt, hogy fizetős vagy azt, hogy már csak kérelemmel lehet. De mindkét esetben be kell menned a tanulmányi osztályra, úgyhogy szerintem ott kérdezd meg és ott el is tudod intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!