Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hackernek lehet valahol...

Hackernek lehet valahol legálisan hivatalosan tanulni?

Figyelt kérdés
Szeretnék hackernek tanulni. Mielőtt félreértitek nem nem rosszindulatból. Igazából nekem van egy olyan "álmom", hogy csatlakozok egy olyan céghez melynek segítek (majdnem) tökéletes vírusírtót kifejleszteni viszont ahhoz tudni kell a hackerek taktikáját is így gondoltam ezzel kezdeném :)

2015. aug. 6. 01:49
1 2 3
 21/23 Lakatos István válasza:

Olvasnivaló:

[link]

2015. aug. 7. 09:54
 22/23 anonim ***** válasza:

"erre írtam... nem is egyet tanulnak

hogy lehet ezt így összehasonlítani?"

Tapasztalattal... oktathatnak bármit az egyetemen, semmit sem ér, ha a nebuló nem tanulja meg, nem sajátítja el az anyagot. Vizsga előtti héten betanulja, másnapra elfelejti. Na ilyenek már fordultak meg nálunk (infós cég) nem kevesen, de a nagy neves papírok gyakran csak a példafeladatig juttatták őket. Elvégez informatikai egyetemet, de egy egyszerű feladatot már nem tud elvégezni. Ugyanakkor jött már olyan OKJ-s aki el tudta végezni és felvettük. Egyszerűen jobb volt, mert többet tudott az adott területről. Hiába kampányolsz a felsőoktatás mellett, mert én is benne vagyok és pontosan tudom miről szól... A lényeg a lényeg: csak annyit ér a diplomája, mint amennyit kivett belőle. Ez gyakran nagyon cskély.

2015. aug. 7. 12:06
 23/23 anonim ***** válasza:

hát a tapasztalat azt mutatja, hogy aki nem tanul év közben azt kivágják (a kreditrendszer miatt)

nem véletlenül vannak ezeken a szakokon hírhedt szórótárgyak

a diploma amúgy sem azt tanítja meg hogyan csinálj hanem mit csinálj

2015. aug. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!