Hackernek lehet valahol legálisan hivatalosan tanulni?
"erre írtam... nem is egyet tanulnak
hogy lehet ezt így összehasonlítani?"
Tapasztalattal... oktathatnak bármit az egyetemen, semmit sem ér, ha a nebuló nem tanulja meg, nem sajátítja el az anyagot. Vizsga előtti héten betanulja, másnapra elfelejti. Na ilyenek már fordultak meg nálunk (infós cég) nem kevesen, de a nagy neves papírok gyakran csak a példafeladatig juttatták őket. Elvégez informatikai egyetemet, de egy egyszerű feladatot már nem tud elvégezni. Ugyanakkor jött már olyan OKJ-s aki el tudta végezni és felvettük. Egyszerűen jobb volt, mert többet tudott az adott területről. Hiába kampányolsz a felsőoktatás mellett, mert én is benne vagyok és pontosan tudom miről szól... A lényeg a lényeg: csak annyit ér a diplomája, mint amennyit kivett belőle. Ez gyakran nagyon cskély.
hát a tapasztalat azt mutatja, hogy aki nem tanul év közben azt kivágják (a kreditrendszer miatt)
nem véletlenül vannak ezeken a szakokon hírhedt szórótárgyak
a diploma amúgy sem azt tanítja meg hogyan csinálj hanem mit csinálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!