A Semmelweisen a tankönyveket hivatalosan (másoláson / könyvtáron / használtan vételen kívül) hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
Azért a hivatalosat kérdezem, mert 60 ezer forintig igényelhetünk tankönyvtérítési támogatást hozzá. A neten a Semmelweis kiadó Legendus könyvesboltját találtam, ami a NET épülettömbben van. Itt lehet megvenni a tankönyveket és / vagy máshol (is)?#orvos #orvosi #SOTE #orvostanhallgató #általános orvos #Semmelweis Egyetem #SOTE ÁOK #Semmelweis kiadó
2014. júl. 8. 02:08
1/6 anonim válasza:
A legendus csak a Semmelweis kiadó könyveit forgalmazza. Így igen, ott lehet több hivatalos könyvet is megvásárolni. Számos olyan könyv is lesz ill. van, amelyet azonban a Medicina kiadó árul. Viszont nem biztos, hogy mindent megtudsz majd vásárolni, mert nekünk vannak olyan könyveink, amelyeket már nem is gyártanak, ezért csak fénymásolni lehet.
(gyógyszerészhallgató)
2/6 anonim válasza:
Medicina könyvesboltot keress, mert egy rakás orvosis könyv onnan kell, nem a Semmelweis kiadótól.
3/6 anonim válasza:
De akkor is várd meg az évkezdést, mert év elején szokott kedvezmény lenni a Medicinában.
4/6 anonim válasza:
Hogyan igényelhetsz ilyen támogatást?
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a felvilágosítást! :)
Utolsó: ezt nem tudom pontosan, ezt anyám tudja pontosan, neki mondták amikor utánaérdeklődött ott dolgozó ismerősénél ilyen támogatásnak...
2014. júl. 8. 11:18
6/6 anonim válasza:
Ha lesz időd, légyszi kérdezd már meg tőle és írd le, mert én is nagyon örülnék egy ilyen támogatásnak. Köszönöm előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!