Hackernek lehet valahol legálisan hivatalosan tanulni?
meg a hozzátartozó 7 féléves mérnök infó képzés haver :) értő olvasás? nem csoda hogy nem lett meg az a fránya érettségi...
amúgy meg egy műegyetemen végzett mérnöknek nem tudom miért kellene tudni a szakmunkások mesterfogásait... tök más területen dolgozik
egy építkezésen lehet nem tudok olyan szépen tükörsima zsaluzást felvinni, de be tudom lőni az emelődarut, hogy ne boruljon rá mindenkire, és ezért felelősséget is vállalni, vagy egy forgácsoló csarnokban szerintetek az anyagot meg a gépeket meg az egész gyártásfolyamatot ki rakta össze? amiben a szakik olyan nagy arccal olyan szépen tudnak dolgozni, ha elb×szódik valami az nem az ő problémájuk majd a semmit nem csináló főnők majd elintézi
na ennyi a lényeg
egy vírusirtó cég amúgy sem hackereket keres, hanem proginfósokat vagy mérnökinfósokat, esetleg matekosokat
mondom... gyakorlatilag arra jó ez a szakképzés cirkusz, hogy ne ott kezdjünk el ismerkedni a melóhelyen a technikával, ne gyújtsuk fel magunkat és főleg a technikát mert egyébként egy betanítás és tessék dolgozni
egyébként rengeteg általános ipari alkalmazott van, ahova érettségivel (vagy anélkül) jönnek az emberek és gombot nyomogatnak
ja hogy "szabadkézzel"
hát örülj, hogy nem nálam melózol, mert ezért bizony kapnál a fejedre
ha már vonalakat húzunk akkor minimum derékszögelünk nem a vakvilágba
te most kinek emberkedsz?
5 évet jártam műszakira , programoztam is , cad/cam , + építészetet is tanultam ...vicc vagy itt a nagy arcoddal 48-as
"Nem kéne lehúzni az OKJ-t. Jöttek már hozzánk műegyetemen végzettek, akiknek fogalma sem volt semmiről. Ugyanakkor jött olyan OKJ-s, aki már másnap le tudott ülni dolgozni. Szóval nem a papír számít, hanem, hogy mennyit tanult abban a pár évben. "
erre írtam... nem is egyet tanulnak
hogy lehet ezt így összehasonlítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!