Mi a véleményetek a Madách Imre Gimiről? (Budapest) Milyenek az osztályok?
Azt nem tudom elmondani, hogy hány ponttól vették fel a diákokat, mert elég bonyolult a pontszámítás. Az utolsó bejutottak rangsorszámát viszont 2 évre visszavezetve tudom.
Németre elég magas a határ, franciára picit alacsonyabb. A szóbelin nagyon figyelni kell arra, hogy szimpatikusnak tűnj, mert ez a legfontosabb. Engem lepontoztak, pedig semmi gond nem volt :D
Hogy érted, hogy milyenek az osztályok? Milyen a közösség, vagy mi? :)
előző ez nem igaz! vagy is az én osztályom nem ilyen.
vannak klikkek de az mindenütt van. persze hogy azokkal lógnak akikkel akarnak, ez a normális de attól még mindenki kedves mindenkivel, segítünk egymásnak ha arról van szó. ez egy nagyon befogadó suli tehát ha jön egy új ember akkor az sem marad kívülálló, be tud illeszkedni. bár nekem az a bajom ezzel a sulival hogy nagyon nincs sok fajta ember.mivel csak nyelvi szak van. felsőbb évesekkel nem lehet ismerkedni, jóban lenni mint más sulikban mert a legtöbb lenéz. fa sza nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!