Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Madách Imre Gimnázium...

Milyen a Madách Imre Gimnázium ( Budapest )?

Figyelt kérdés
Minden jöhet :) a tanárok, közösség, programok stb.

2015. márc. 15. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, hogy a nyelveket és a humán tárgyakat színvonalasan oktatják, ez az iskola erőssége :)
2015. márc. 15. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Igaz :)

Nekem nagyon tetszett a nyílt napon. Először a személyazonosságunkat egyeztettük, nagyon kedvesek voltak a diákok. Miközben vittek minket ide-oda, mutatták az irányt, nagyon sokat beszélgettek velünk, nagyon megtetszett a közössége. Az egyetlen negatívum, hogy nagyon kevés fiú van, és emiatt könnyebben kialakulnak a klikkek.

Először tájékoztató volt a Thália színitanodával, ők is meséltek pár dolgot a szakkörökről, a suliról, a közösségről és nem mellesleg magáról a tanodáról. Nagyon vicces előadást láthattunk, nekem tetszett, jól előadták.

A tanítás is nagyon tetszett, magyar-matek-francia nyílt napon voltam. A magyarnál színvonalasan tanított a tanárnő, akkor még a felvételihez adott nagyon hasznos tippeket. A végén kérdezgethettük az iskoláról, a szóbeliről, szinte csak én voltam olyan "bátor", hogy kérdeztem XDD

Utána matek volt. Ez a tanár is szimpatikus volt, bár kicsit lassan tanított, igen, itt egy kicsit észrevettem, hogy a humán tárgyakban erősebb a suli. Ő is tippeket adott, tovább is tartotta az órát egy pár perccel :D

Majd a végén francián voltam. Erős volt a franciatanulás, gyorsan haladtunk. Csak pár alapdolgot vettünk, meg is van még a lap, miket tanultunk :D Kicsit eldumáltuk az időt itt is, de ez nem volt probléma.

A legvégén az igazgató tartott előadást a díszteremben az iskoláról. Itt inkább a történelmi részét hallgathattuk meg, az iskola múltját, a híres embereket, akik ide járnak. Elmondták itt is a szóbeli menetét, az iskola szakköreit stb. A tájékoztató végén az énekkar tartott bemutatót (énekeltek)

Összességében nekem nagyon tetszett, nagyon szeretnék idejárni, bár hátul vagyok az ideiglenesben :( Nem is nagyon szeretnék bejelölni új tagozatot, mert van más suli is, ami ennyire tetszik, nem is tudtam dönteni, de sebaj, majd Győr dönt helyettem XD (a Madách van első helyen, aztán vagy felvesznek, vagy nem XD)

2015. márc. 15. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 15. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy szóval: Elit! Sokat kell tanulni, nehéz hely :) És teljesen humán. Nagyon erősen nyomják a nyelveket. Én meg elég elől vagyok az ideiglenesben XD, kedves előző! :D 32. vagyok. Még meglátjuk, lehet felvesznek ;)
2015. márc. 21. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek jelölted? :)
2015. márc. 22. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ide járok. Imádom.:) Nem mondanám annyira nehéznek tok jo az Átlagom kb 4,6 es nem szakadok meg sőt. Jók a tanárok megtanítják , elmagyarázzák
2015. márc. 25. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát,vannak jó tanárok és rossz tanárok mint mindenhol :D Közösség változó. Programok vannak jók és rosszak is. Például a diákszinpad tök jó,a kamarakórus verseny meg az erdei iskola borzalmas. De ez az én véleményem.
2015. ápr. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!