Budapesti Madách Imre Gimnázium fiú-lány arányt tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 15:17
1/13 anonim válasza:
En azt hallottam, hogy joval tobb a lany kb. 75%
2/13 anonim válasza:
Nagyon nagy a lány arány :/ Kb. a suli 70 %-a lány, ismerek osztályt, akik 34-en vannak, innen van 9 fiú. Egy másik osztályban 28 lány és 9 fiú. Egy harmadik osztályban 4 fiú van, az is ilyen 30-35 fős körüli osztály.
Az intézmény főbb statisztikai adatai szerint (ami 2014 október 1-i állapotú) 623 tanuló van a suliban, ebből 430 lány, ez kb. 69 % lányt jelent. :)
Amúgy én is ide jelentkeztem elsőnek, de nem hinném, hogy felvesznek.
3/13 anonim válasza:
Tuti, hogy tele van lányokkal. Az ilyen elit helyeken mindig több van belőlük, mert szorgalmasabbak--->jobb felvételi, jobb jegyek, így több pontjuk van. Meg hát azért szimpatikusabbak is a sóbelin, mint egy randa pattanásos stréber :) Én is oda jelentkeztem elsőnek, nem tudom h felvesznek-e...
4/13 anonim válasza:
Drukkolok nektek en is elsonek jeloltem :)
5/13 A kérdező kommentje:
Szurkolok nektek:) Melyik szakot jelöltétek meg?
2015. márc. 23. 23:13
6/13 anonim válasza:
Második vagyok. Köszi szépen :) Én a 4 éves haladó angolt jelöltem meg.
7/13 anonim válasza:
En is azt jeloltem masodiknak, de elsonek az angol nyek-et. Te hanyadik vagy a halado angolon? Most valtoztattak eppen az ideiglenes rangsort...
8/13 anonim válasza:
Tudom :( Így lett még kilátástalanabb a helyzetem :'( :( Eddig 190. Voltam, most 194. Vagyok :(
9/13 anonim válasza:
Valtoztattak??? En 43. Vagyok es 45-ot vesznek fel remelem nem raktak hatrebb....amugy enis a negyeves halado angolt jeloltem
10/13 anonim válasza:
Engem a halado angolon hatrebb raktak most az uj ideiglenes rangsorban, a nyek angolon valtozatlan.
Gondolom, az atjelentekzesek figyelembevetelevel keszult az uj rangsor. Nezd meg te is, hogy all a jelentkezesed a halado angolon, valtozott-e, es ird meg, legyszives!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!