Milyen a Madách Gimnázium? (Budapest) Estleg Szerb Antal?
Ki hány ponttal került be és milyen tanuló volt?
Milyenek a tanárok és maga a társaság??
Melyik suli erősebb?
A válszokat előre is köszönöm! :)
Szia!
A Madách ezerszer jobb gimnázium, mint a Szerb. Madách budapesti 12. legjobb, míg a szerb csak 40 valahanyadik helyen van. Egyik suli sem veszi véresen komolyan a tanulást. Tehát a 4,00 átlagú gyerek simán bent van mindkettőben. A Madáchban a írásbeli felvételin elért pontszámokat megkétszerezik és azalapján hívják be szóbelizni a diákokat, szóval ha van 75 pontod, és egy kitüő bizonyítványod nem fognak behívni szóbelire, míg ha írsz 83 pontot és a 7. évvéges és 8. féléves átlagod 4,0, már jóeséllyel bekerültél. Viszont a szerb antalnál ugyan ezekkel az adatokkal, ha a statisztikai 2. vagy, nem fognak felvenni, míg ha az 1. akkor simán besétálsz.
A madáchban a 15 fős osztályokba 70. helyről még bekerülsz, anélkül, hogy izgulnod kéne. ( ezek ideiek alapján mondtam )
Ha még kérdésed van nyugodtan írj privátban :)
Szia. :)
A Szerb Budapest 28. legjobb sulija ( [link] ). Nem tudom, milyen a Madách, úgyhogy csak a Szerbről fogok írni - összehasonlítani pedig végképp nem tudom őket, viszont ha a rangsorolást nézzük, akkor a Madách erősebb.
Amit pozitívumként hoznék fel az elsősorban az oktatás és a tanárok, én mindkettővel meg vagyok elégedve. A tanárok jófejek és korrektek, nagy részüknek nagyon jó humora van, szóval nem unatkozunk. Aztán ott van a gyönyörű épület és a hatalmas park. A közösség nagyon jó, ezért is szeretek idejárni.
Én 82 pontot írtam és 46-ot hoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!