Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gyógyszerészetre hogyan...

Gyógyszerészetre hogyan készüljek a nyáron?

Figyelt kérdés

Nagy valószínűséggel felvesznek Szegedre, azaz szeptembertől gyógyszerészetet fogok tanulni.

A számítások mennek kicsit gyengébben, ezért gondoltam, hogy megveszem az Ötösöm lesz kémiából c. könyvet, és a nyáron ezeket a feladatokat fogom megoldani. Ez egyáltalán ér valamit, vagy teljesen más jellegű feladatokra számítsak egyetemen?

Ja és mivel a fizikaoktatás nem volt túl színvonalas gondolom arra is rá kellene feküdjek..

Mit gondoltok? Tudnátok tanácsot adni, hogy mit nézzek át szeptemberre? (Főként gyógyszerészhallgatók véleménye érdekel, de bárki hozzászólását szívesen olvasom, aki jártas a témában.)

Előre is köszönöm! :)

2015. jún. 26. 22:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Nyilván, ami a legfontosabb az a kémia és a biológia. Ezután jön a fizika-matematika-informatika. Szerintem ezeket nézd át, abból nagy baj nem lehet :D hajrá!
2015. jún. 26. 22:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Szépen fokozatosan majd átismételem ezeket.:D Bár a matek és az infó sosem okozott nehézséget, de azért majd ezeket is átnézem, nehogy majd a 0. zh-n tudatosuljon bennem, hogy mindent elfelejtettem.:D
2015. jún. 27. 09:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem is emlékszem, hogy milyen volt az infó óránk, de elég laza volt. :)

Pihenj és ÉLJ, amíg tudsz, mert utána pár évre le kell tenned róla!

Fizikából inkább a biofizikás dolgokat fogjátok tanulni, nem gáz, fel lehet fogni.

Kémiából majd ott lesz a jegyzet, valahol lehet venni gyakorlós könyvet, nekünk is ajánlották a számításokhoz. Bőven elég akkor szenvedni vele, amikor már elkezdődik a ....

KITARTÁS (mert ez kell a legjobban)

Egy (túlélő) végzős

2015. jún. 27. 09:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen már hallottam, hogy gyógyszerészeten a kitartás a legfontosabb. Nekem jó sok van belőle, remélem elég lesz 5 évig.:D
2015. jún. 27. 09:58
 5/20 anonim ***** válasza:

szerintem is inkább pihengess vagy ami jól esik, olvass, nézz filmeket, legyél a barátokkal.:) majd ráérsz szeptembertől tanulni

én vegyészmérnöknek vagy biomérnöknek megyek de szerintem max augusztus végén veszem elő a kémiát

2015. jún. 27. 17:39
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát valószínű, hogy én is majd csak július vége felé kezdek el ismételgetni. Kedves utolsó, köszönöm a válaszodat, sok sikert a továbbiakban! :)
2015. jún. 27. 19:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia Feri!
2015. jún. 28. 19:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Jó böngészést sok helyen megtalálhatsz még.:D Hajrá!
2015. jún. 28. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne tanulj, ne ismételj. Pihenj , élvezd ki a stresszmentes élet minden percét , mert az elkövetkezendő 5 évben nem sok lehetőséged lesz rá. :)

Üdv.: Egy végezett másodéves gyógyszerész hallgató :)

2015. júl. 4. 18:59
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. júl. 4. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!