Gyógyszerészetre hogyan készüljek a nyáron?
Nagy valószínűséggel felvesznek Szegedre, azaz szeptembertől gyógyszerészetet fogok tanulni.
A számítások mennek kicsit gyengébben, ezért gondoltam, hogy megveszem az Ötösöm lesz kémiából c. könyvet, és a nyáron ezeket a feladatokat fogom megoldani. Ez egyáltalán ér valamit, vagy teljesen más jellegű feladatokra számítsak egyetemen?
Ja és mivel a fizikaoktatás nem volt túl színvonalas gondolom arra is rá kellene feküdjek..
Mit gondoltok? Tudnátok tanácsot adni, hogy mit nézzek át szeptemberre? (Főként gyógyszerészhallgatók véleménye érdekel, de bárki hozzászólását szívesen olvasom, aki jártas a témában.)
Előre is köszönöm! :)
Nem is emlékszem, hogy milyen volt az infó óránk, de elég laza volt. :)
Pihenj és ÉLJ, amíg tudsz, mert utána pár évre le kell tenned róla!
Fizikából inkább a biofizikás dolgokat fogjátok tanulni, nem gáz, fel lehet fogni.
Kémiából majd ott lesz a jegyzet, valahol lehet venni gyakorlós könyvet, nekünk is ajánlották a számításokhoz. Bőven elég akkor szenvedni vele, amikor már elkezdődik a ....
KITARTÁS (mert ez kell a legjobban)
Egy (túlélő) végzős
szerintem is inkább pihengess vagy ami jól esik, olvass, nézz filmeket, legyél a barátokkal.:) majd ráérsz szeptembertől tanulni
én vegyészmérnöknek vagy biomérnöknek megyek de szerintem max augusztus végén veszem elő a kémiát
Ne tanulj, ne ismételj. Pihenj , élvezd ki a stresszmentes élet minden percét , mert az elkövetkezendő 5 évben nem sok lehetőséged lesz rá. :)
Üdv.: Egy végezett másodéves gyógyszerész hallgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!