Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan készüljek fel?

Hogyan készüljek fel?

Figyelt kérdés

8.-os vagyok és nemsokára lesz a szóbeli felvételim.

A miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumba jelentkezek majd, de félek mert haladó angol szakra megyek és akkor ott már gondolom sokkal többet várnak el a szóbelin is. Sok pontot tett közzé a suli a honlapján amikből szerintem érdemes lenne felkészülni, de nem tudom hogyan.

Véleményetek szerint hogyan készüljek fel egy szóbelire?:(

És azokkal a sulikkal mi a helyzet amelyeknél nincs szóbeli, csak a központi és a jegyek alapján döntik el hogy felvesznek-e vagy sem?

2015. febr. 14. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem keress nyelvi gyakorlókat (ha angolból szóbelizel) az interneten, töltögesd őket ki, és nézd meg hogy sikerült. Főleg azt érdemes gyakorolni, ami pl.: órán nehéz volt. Esetleg próbálj el egy-egy szóbelit a barátaiddal.

Hogy érted, hogy "mi a helyzet" a szóbeli nélküli sulikkal?

2015. febr. 14. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Honnan tudom hogy oda felvettek e vagy sem?
2015. febr. 15. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
A (a hivatalos időpontban megjelölt) szóbelik után, de még a módosítás előtt, olyan márc. 10-11.-én kiírják az ideiglenes rangsort mindenhol :)
2015. febr. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!