Orvosira készülők! Ti milyen orvosok szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy előbb fel kell, hogy vegyenek minket, de biztosan ti is gondolkodtatok már azon, milyen szakterületen dolgoznátok szívesen. :) Biztosan számotokra is vannak olyan részei az orvostudománynak, ami jobban érdekel titeket. Csak kíváncsiságból kérdezem. :)2015. máj. 29. 08:58
1/19 anonim válasza:
Tudom, általános orvosi és fogorvosi nem ugyanaz, de orvosképzés mindkettő, ezért úgy éreztem, válaszolhatok...tehát mint kiderült, én fogorvos szeretnék lenni :)
Te milyen területeken gondolkozol?
2/19 anonim válasza:
Én harmadéves vagyok. Sürgősségi, aneszt, de sokáig a neonatológia volt a terv. Majd kombinálom. :)
4/19 A kérdező kommentje:
Nem gond, hogy válaszoltál, sőt örülök. :D Húúúú, hát engem sok minden érdekel. :D Alapjában véve mindenképp belgyógyász, mert az olyan szépen rálát az egész emberi testre, vmilyen szinten mindenben érintett, aztán ő küldözgeti ide-oda a beteget, nagyon érdekel még a patológia is, szívesen lennék laborban és elemeznék szöveteket mikroszkóp alatt, persze a bonctermi része is érdekel, amikor betegséget kell megállapítani az elhunyton. Mostanában elkezdett érdekelni a sürgősségi orvoslás, szóval oxiológus is lennék szívesen, nem mentőn, hanem sürgősségi osztályon, kórházban. :) Régen a belgyógyászat-kardiológia volt a "szent" párosom, de mostanra kezdem a kardiológiát elfelejteni :D de még addig sok idő van :D de ezek érdekelnek, köszi, hogy válaszoltatok :)
2015. máj. 29. 09:31
5/19 anonim válasza:
naná hogy örülsz, hiszen nem vagyok vetélytárs! :D
6/19 A kérdező kommentje:
Na igen! :P :D
2015. máj. 29. 10:43
7/19 anonim válasza:
Én is a belgyógyászatot néztem ki magamnak. Régen a belgyógyászat volt maga az orvoslás és ha elképzelek magam előtt egy orvost, akkor egy olyan embert látok, aki minden betegséget ismer, mindenre tudja a választ és ez nekem példakép.
Viszont még gondolkodom. Ha a sebészethez jönne meg a kedvem, akkor idegsebész, ha viszont a kutatáshoz, akkor mikrobiológia.
8/19 anonim válasza:
Szia,én majd a végső döntést a gyakorlatok után fogom meghozni. :) De elsődlegesen kardiológia,pulmonológia,reumatológia.
9/19 anonim válasza:
pszichiátria,neurológia,fogorvos ja és szívesen lennék kutató orvos is
10/19 Mikatink válasza:
...ha ezt mástól kell kérdezni, akkor inkább ne legyél orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!