Orvosira készülők! Hogy ment az biosz és a kémia?
Így, hogy már kint vannak a megoldókulcsok, kb. hány pontos lett? Összegészében hány %-ra számítotok? Hova jelentkeztetek?
Annyi kérdés ki lett írva az érettségiről, jó lenne egy helyen összegyűlni és megbeszélni, szerintem mindenki eléggé izgul :D (Vagy mondjam úgy, hogy én izgulok, és nekem muszáj beszélnem? :D)
"Annyira, hogy örülök hogy bejelöltem mást is... :D"
Tehát nem akarsz orvos lenni. Aki orvosira akar menni, annak tök felesleges orvosi egyetemen kívül mást jelölnie.
De akartam. A terv az volt hogy elvégzem az orvosit aztán mesterképzés az NKE-HHK-n. Készültem is mint állat. De valoszinü nem lesznek meg a pontjaim.
Sirhatnék, kétségbe lehetnék esve, tököm tele lehetne a világgal. De inkább örülök hogy a biztonság kedvéért bejelöltem az NKE-t is igy nem kell kétségbeesve gondolkoznom h mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!