Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek indul idén gyógysz...

Szerintetek indul idén gyógyszerész szak Szegeden?

Figyelt kérdés

Ugye a központi ponthatár 400, szerintem ezt (tekintve az előző évek ponthatárait) max. 20 ember fogja elérni (a szak kapacitása 50<120 fő), és nem hiszem hogy minimum 30 ember vállalná az önköltséges finanszírozási formát.

Nagyon sajnálnám, ha nem indulna, hisz ide szeretnék járni.

Nektek mi a véleményetek?

2015. máj. 5. 23:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hát nem tudok mit mondani,tényleg nem megy 360 alá. Gondolj bele, ez egy orvosi kar. Muszáj összeszedned!
2015. máj. 6. 17:25
 22/24 anonim ***** válasza:
Nyugi,lejjebb viszik ha nem érik el annyian :)
2015. máj. 6. 17:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Most akkor emeltezel? Vagy ha nem, akkor mennyi pontod lesz?
2015. máj. 6. 17:33
 24/24 A kérdező kommentje:

21.: Csak azért gondoltam, hogy mehet 360 alá is az önköltséges ponthatár, mert 2012-ben és 2013-ban is elég kevés pont kellett fizetősre (minimumponthatárhoz közeli), így reménykedtem benne, hogy ez talán idén is így lesz... :S

22.: Az államira, vagy az önköltségesre gondoltál?

23.: Igen, emeltezem biológiából és kémiából is, de mivel csak februárban jöttem rá, hogy jelentkezni szeretnék egyetemre, ezért ugye nem volt annyi időm tanulni, mint a többieknek. Ezért reménykedem abba, hogy legalább a fizetős összejön, és akkor nyáron feltornásznám a tudásom, hogy egy szinten legyek nagyjából a többi felvett diákkal.

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. máj. 6. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!