Szerintetek indul idén gyógyszerész szak Szegeden?
Ugye a központi ponthatár 400, szerintem ezt (tekintve az előző évek ponthatárait) max. 20 ember fogja elérni (a szak kapacitása 50<120 fő), és nem hiszem hogy minimum 30 ember vállalná az önköltséges finanszírozási formát.
Nagyon sajnálnám, ha nem indulna, hisz ide szeretnék járni.
Nektek mi a véleményetek?
21.: Csak azért gondoltam, hogy mehet 360 alá is az önköltséges ponthatár, mert 2012-ben és 2013-ban is elég kevés pont kellett fizetősre (minimumponthatárhoz közeli), így reménykedtem benne, hogy ez talán idén is így lesz... :S
22.: Az államira, vagy az önköltségesre gondoltál?
23.: Igen, emeltezem biológiából és kémiából is, de mivel csak februárban jöttem rá, hogy jelentkezni szeretnék egyetemre, ezért ugye nem volt annyi időm tanulni, mint a többieknek. Ezért reménykedem abba, hogy legalább a fizetős összejön, és akkor nyáron feltornásznám a tudásom, hogy egy szinten legyek nagyjából a többi felvett diákkal.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!