Milyen a gyógyszerészeti szak? ( Főként gyógyszerész hallgatók véleményére lennék kiváncsi) Milyen az oktatás?
Akkor még egy szte-gytk-s is válaszol: ROHADT nehéz.
De ha tetszik a szakma és szívből szereted, akkor meg tudod csinálni, rengeteg szorgalom kell hozzá és rengeteg lemondással jár az élet más területein. Csúszni nagyon 'könnyű' sajnos.
Le se tudnám írni , hogy mennyire nehéz . Nincs rá szó . Igen rengeteg lemondással jár , nem csak szorgalom kell hozzá hanem attól sokkal több. Erő , hit , kitartás, hatalmas akarat.
DE-GYTK.
Szerintem annyira nem összehasonlítható, de csak hogy válaszoljak a kérdésedre, egyforma nehézségűek... és mielőtt elkezdené valaki, hogy hát a az orvosok 10 évig tanulnak, hozzátenném, hogy egy gyógyszerész tanulmányi ideje is megközelítheti a tíz évet, ha elvégez egy komolyabb specializációt, csak ez nem olyan gyakori, mint az orvosoknál!
Én mindig is összeműködtem a kollégáimmal és az orvosokkal is, és így is kellene mindenhol :)
Én SZTE-GYTK-ra jártam, nekem az 1. év nem volt vészes, kivéve a matek, ami miatt kiírtak az egyetemről, mert 3. alkalomra sem tudtam teljesíteni :(
De a többi simán meglett elsőben. A 2. év viszont keményebb és sokkal több ott a zh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!