Szerintetek indul idén gyógyszerész szak Szegeden?
Ugye a központi ponthatár 400, szerintem ezt (tekintve az előző évek ponthatárait) max. 20 ember fogja elérni (a szak kapacitása 50<120 fő), és nem hiszem hogy minimum 30 ember vállalná az önköltséges finanszírozási formát.
Nagyon sajnálnám, ha nem indulna, hisz ide szeretnék járni.
Nektek mi a véleményetek?
bármennyire is értékes a gyógyszerész szakma, a külföldnek képezzük őket, mert itthon leginkább CNC és összeszerelő csarnokok vannak
sajnos ilyen ez... :/
Kedves 10-es: ez már tavaly is így volt, és nem csak az orvosi, gyógyszerész és fogorvos képzésnél, hanem az összes egészségügyi szaknál... Remélem, idén nem így lesz..
Kedves 11-es: sajnos Magyarországról már mindenkit elűznek, nem csak a gyógyszerészeket...
Aki szívvel lélekkel akarja csinálni érjen el 400 pontot...
Orvosira sem lesz elég 380 ne aggódjatok.
Kedves 6-os: utánanéztem, az idei évben 58-an jelölték meg az önköltséges finanszírozási formát.
Köszönöm a válaszodat.
Kedves utolsó: tényleg azt gondolod, hogy ilyen magas lesz a szegedi önköltséges ponthatár? Ezzel most nagyon elszomorítottál... :S
Nem szeretnék kihagyni még 1 évet, mert évvesztes vagyok, 5 éves gimnáziumba jártam, illetve elvégeztem egy 2 éves OKJ-s képzést, épp ezért jelentkeztem önköltséges képzésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!