Úgy érzem bekebelez az iskola. Borzalmasan az egész. Mit tegyek?
Sziasztok!
Tizennégy éves lány vagyok, és egyre rosszabbul telnek a napjaim az iskolában.
Nem vagyok rossz tanuló (ötöseim, négyeseim vannak) de mégsem vagyok elégedett. Jövőre megyek nyolcadikba, úgyhogy próbálok is tanulni rendesen, és bár javulnak a jegyeim, még mindig úgy érzem, hogy "agyonnyom" ez a sok feladat.
Van, hogy leülök tanulni, és húsz perc után a sírógörcs kerülget, elegem van. Nincs kedvem eljárni a különóráimra sem, pedig az első félévben még nagyon lelkes voltam.
Nem tudom, miért történik ez velem, de nagyon rosszul érzem magam még az iskola gondolatára is. Nincs kedvem felkelni reggelente, legszívesebben otthon maradnék egész nap a takaróm alatt.
Nem akarom, hogy ez az állapot így maradjon, mert egyrészt tudom, hogy később még nehezebb lesz az egész, másrészt meg szeretném visszaszerezni a lelkesedést, és az ambíciót, hogy továbbra is javuljanak a jegyeim. Mit tegyek?
Köszönöm azoknak, akik válaszolnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!