Szerintetek jó a 4,8-as egész éves átlag gimiben?
Figyelt kérdés
9. osztályos vagyok és elég erős gimibe járok,bár még szeretnék javítani év végéig.Kémiából és angolból állok egyenlőre négyesre,de azokkal is "haladok".2014. máj. 7. 22:44
2/10 anonim válasza:
Szerintem elég jó de ez részben attól függ hogy melyik suliba jársz
3/10 anonim válasza:
nagyon értelmes kérdés egy olyantól akinek 4,8 átlaga van
4/10 anonim válasza:
jó hát,bár szerintem a kérdező csak "menőzni" akart evvel a kérdéssel:D
6/10 A kérdező kommentje:
nem menőzni szerettem volna bocsi ha ez jött le belőle:)
amúgy azért kérdeztem meg mert magam részéről nem vagyok megelégedve,de a szüleim meg csak annyit mondanak,hogy "jó, majd kijavítod".
2014. máj. 8. 10:45
7/10 anonim válasza:
Kitűnő voltál általánosban? Gondolom ahhoz vannak szokva,pedig a gimi meg az általános nem egy szint.Nagyon nem.
8/10 A kérdező kommentje:
igen mindig kitűnő voltam:)
tudom,hogy nem ugyanaz a szint, ők is tudják, de inkább én nekem fura egy kicsit:)
2014. máj. 8. 10:50
9/10 anonim válasza:
Hát ha énekből meg rajzból állnál négyesre, az jobb lenne?
10/10 anonim válasza:
Szia! Teljesen megértem a helyzetedet, én is egy "elit" gimiben vagyok most kilencedikes, és 4,8 az átlagom, úgy, hogy mindenből 5-ös vagyok, viszont fizikából 3,5-re állok, ami így hármas, de év végéig megpróbálok még javítani rajta, viszont azok, akik azt írták, hogy a kérdező, csak "menőzés"-ből írta, annak üzenném, hogy a maximalista emberek tényleg nem elégednek meg egy 4,8-as átlaggal. Én már viszonylag elengedtem az jegyeimet azokból a tantárgyakból, amit nem fogok továbbtanulni, szerintem fogadd el, hogy egy elit gimiben nem kell mindenből ötösnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!