Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosok, orvostanhallgatók!...

Orvosok, orvostanhallgatók! Az egyetem melyik évei a legkeményebbek szerintetek?

Figyelt kérdés
Nyilván mind a 4 egyetem más és más, és most nem is szeretnék ilyen SOTE-POTE-SZOTE-DOTE vitába belemenni, mert szerintem mind a 4 orvosi ugyanolyan színvonalas. Bármelyik egyetemről is van szó, azért én nagyrészt azt hallottam, hogy az első 3 év a vízválasztó. Azért kérdezem, mert orvostanhallgató vagyok, és 4-5-6. évben el szeretnék kezdeni egy másik szakot levelezőn. Tudom, hogy az orvosi önmagában is nagyon nehéz, de ha már a vége felé van az ember, talán belefér. Van olyan ismerősöm, aki harmadévben kezdett el egy műszaki szakot és mindkettő (jól) megy neki. Szóval az úgyse bírnád kommenteket ne...

2015. ápr. 14. 18:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó SOTE-s vagy?
2015. máj. 26. 18:22
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen SOTE-s vagyok. Nem értek egyet a kérdezővel, hogy a SOTE színvonalas lenne, ezt mi alapján állítja? Lefogadom, nem járt még egy klinikai tárgy gyakorlatán se. Rendszerint fél-háromnegyed órákat várunk a gyakorlatvezetőre, vagy meg se jelenik olykor. Ha mégis, akkor abból áll egy "gyakorlatnak" nevezett óra, hogy leülünk a folyosón vmelyik padra és beszélgetünk a semmiről... Ezt aztán nevezem színvonalnak! Hat évnyi egyetem alatt semmit(!!) nem tanítanak meg, aminek gyakorló orvosként hasznát vehetné az ember. Egy sebet nem fog tudni bekötözni vagy egy vénás injekciót beadni 6 évnyi "színvonalas" orvosi képzés után.

Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de számomra hatalmas csalódás ez az egyetem, évről évre egyre jobban utálom.

2015. máj. 27. 13:23
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is első helyre jelöltem, a pontom is meglenne, de meg fogom cserélni Debrecennel.
2015. máj. 28. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!