Orvosok, orvostanhallgatók! Az egyetem melyik évei a legkeményebbek szerintetek?
az első 3 év az elmélet, de amúgy szerintem az se olyan rázós, mert gyakorlatilag a gimis emelt anyagot kérdezik ki újra (meg az áldott latin, de egy idő után már észre se veszi az ember ha van hozzá társított tudása is és nem csak magol), csak mondjuk pécsre idén se volt 400 pont a határ azt meg olyan emeltekkel meg magolással ki lehetett bekkelni, hogy csak nézel, pestre duplázással elég két 70%... Hát ha még jó jegyei vannak az embernek.
gyógyszerészeknek 360 ponttal el lehetett menni... hát úgy tényleg nehéz lesz ha hozzá se szagoltunk még igazi kémiához
a másik három év is nehéz, és leginkább az időhiány miatt nem igazán lehet mellette másfelé is figyelni (és nem azért, mert sokat kell otthon tanulni hanem sok a gyakszi), nyaraidról mondj le, minden évben (a 2. évet kivéve) adnak programot. hatod évben meg ugye szigorlani kell minden szarból, na meg 12 félévet elvesz az orvosi a 14ből, tehát akármit csinálsz fizetősen megy majd a jó része
a másik, a röghöz kötés, tehát ha aláírod a szerződést akkor a képzésed 2*esét 12 évet a magyar egészségügyben kell ledolgoznod, vagy kifizetni a 13 milliós költséget
színvonalas az orvosi innsbruckban is...
Szerintem az első válaszoló orvosis.
Én budapestre járok, számomra a 4. szemeszter volt a legnehezebb.
Nekem is van olyan ismerősök aki párhuzamosan csinál másik szakot.
mutasd meg mit nem tanultatok és megmutatom valamelyik vastag mozaikos bioszkönyvemben van
a szövettan szinte a teljes 11.es anyag... lazarostos kötőszövet tömött rostos kötőszövet, mond hogy még csak nem is hallottál róluk
szerintem (ha csak említés szintjén is, de szó volt ott már mindenről)
#2 vagyok.
Oké mutasd meg, hogy hol van benne a biosz könyvben a Primer sclerotizáló cholangitis.
Köszönöm
hát nyilván nem, de semmi nincs olyan, amiről még csak nem is hallhattál
és egyébként sem a biokém meg az anat szokott lenni a mumus hanem a kémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!