Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvostanhallgatók! Anatómiai...

Orvostanhallgatók! Anatómiai ábrák tanulásához hány colos kijelzőjű tabletet javasoltok?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?

2014. márc. 16. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem jobb a minél nagyobb (10 col), bár még nem próbáltam tableten soha. Azért elég apró részleteket is kell tudni...
2014. márc. 16. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

:D

Ugye nem csak ezért kell a tablet? :)

Amúgy nekem volt már 8 colos, azon is tudtam anatot tanulni. Tény, hogy 10 colos retina kijelzőn sokkal kényemesebb.

2014. márc. 16. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Anat atlasz, kémia előadások, régi anat/szövet, biosz zh-k... Nem kéne az utóbbiakat kinyomtatni, hanem lehetne tabletről. De még várok vele.
2014. márc. 16. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Angol kurzusokhoz a nyelvkönyvet is tudnám rajta tárolni...
2014. márc. 16. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Sehányast. Atlasz! Sokkal jobban megmarad minden, ha normális könyvből tanulsz, arról nem is beszélve, hogy az atlaszt beviheted a boncterembe, ami a tabletről nem feltétlenül mondható el.
2014. márc. 17. 00:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Azt te nem tudhatod, hogy kinek hogyan jobb tanulni. Én tabletről nézem az atlaszt, és megmarad. Csak azért szoktam belenézni a legújabb kiadású sobottába, mert abban olyan információk is vannak, amelyek a letölthető angol sobottában nincsenek (régebbi kiadás).

Boncterembe is be szoktam vinni.

2014. márc. 17. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, és hány colos a tableted? Attól félek, hogy a 8 túl kicsi, a 10 meg a cipelés miatt már túl nagy :/
2014. márc. 17. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy volt már 8 colos is, és nem azért utáltam rajta tanulni mert kicsi volt a kijelzője, hanem mert lassú volt.

Most iPad Airt használok, de ha csak mini retina jött volna össze, annak is nagyon örültem volna.

Ha iPadet akarsz venni, akkor szerintem nézd meg a mini retinát, ha 10 colosat, akkor az iPad 4-et. Ha van rá pénzed akkor persze egyértelműen az Air a legjobb választás.

Akár Apple, akár androidos tabletet veszel, mindenképpen olyat válassz, aminek nagy felbontású kijelzője van.

Olvasásnál és tanulással nem mindegy. Én a retina kijelzőt órákig képes vagyok bámulni anélkül, hogy megfájdulna a szemem.

2014. márc. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!