Orvostanhallgatók! Anatómiai ábrák tanulásához hány colos kijelzőjű tabletet javasoltok?
:D
Ugye nem csak ezért kell a tablet? :)
Amúgy nekem volt már 8 colos, azon is tudtam anatot tanulni. Tény, hogy 10 colos retina kijelzőn sokkal kényemesebb.
Nem értek egyet. Azt te nem tudhatod, hogy kinek hogyan jobb tanulni. Én tabletről nézem az atlaszt, és megmarad. Csak azért szoktam belenézni a legújabb kiadású sobottába, mert abban olyan információk is vannak, amelyek a letölthető angol sobottában nincsenek (régebbi kiadás).
Boncterembe is be szoktam vinni.
Én írtam, hogy volt már 8 colos is, és nem azért utáltam rajta tanulni mert kicsi volt a kijelzője, hanem mert lassú volt.
Most iPad Airt használok, de ha csak mini retina jött volna össze, annak is nagyon örültem volna.
Ha iPadet akarsz venni, akkor szerintem nézd meg a mini retinát, ha 10 colosat, akkor az iPad 4-et. Ha van rá pénzed akkor persze egyértelműen az Air a legjobb választás.
Akár Apple, akár androidos tabletet veszel, mindenképpen olyat válassz, aminek nagy felbontású kijelzője van.
Olvasásnál és tanulással nem mindegy. Én a retina kijelzőt órákig képes vagyok bámulni anélkül, hogy megfájdulna a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!