Szerintetek is értelmetlen orvosi egyetemre járni?
Pedig a kérdezőnek szerintem is igaza van.
Sok ember már alapból ha meghallja az orvos szót, egy arrogáns, pénzéhes, nemtörődöm emberre gondol. Persze, tudom, van ilyen is. Ugyanúgy, ahogy van bunkó pincér, eladó, buszvezető is...
Egyszerűen szar érzés, hogy amíg te a maximumot próbálod nyújtani, jó orvos szeretnél lenni, addig más úgy áll hozzád, mint egy darab szarhoz.
Ha szétnézel praxisblogon (ahol elvileg pozitív és negatív tapasztalatokat is lehet írni), szinte csak a szidás megy. 98 negatív poszt mellett van 2 jó. És sokszor olyanok, hogy eldobom az agyam. Mikor az orvos hibája, hogy a 85 éves, végstádiumos COPD-s beteg meghal...
Sok mindent nem tudsz tenni. Egyszerűen meg kell mutatni, hogy te más vagy. Normális kommunikáció, és rendben lesznek a dolgok (szerintem:). Esetleg olvasgasd az Astellas-díjra jelölt orvosokról írt történeteket, ott nem a becsmérlés megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!