Szerintetek is értelmetlen orvosi egyetemre járni?
Minden szakmáról van egy sztereotípia. Pl. én programozó vagyok, ebböl az jön le, hogy egyben kocka is.
Mutasd meg, hogy ennek nincs valóságalapja.
Szerintem neked önértékelési problémáid vannak, vagy nem megy az egyetem, és valami ürügyre van szükséged, hogy ott hagyhasd.
Egyébként én meg tanár vagyok. Szerinted ki van jobb helyzetben? Mégsem gondolom, hogy ezért kellene máshogy viszonyulnoma a munkámhoz.
Én szintén orvosis vagyok, bár már felsőbb éves.
Meg kell értened, hogy azok az idők amikor szakmai jogon járt a tisztelet elmúltak. Részben ez a mi hibánk is. Nekem is sok olyan évfolyamtársam van aki nagyon nem az orvosira való.
Ha ennyire zavar, hogy az emberek mit mondanak rólad akkor tényleg ne csináld. Én még a mai napig is kapom olyan cseszegetést , hogy "én nem vagyok orvostanhallgató de..." . Ezt le kell nyelni, rengeteg ilyen lesz a munkád során. Sosem a tiszteletért kell ezt csinálni.
A végén ember életeket mentesz és ez a legfontosabb. A sok utálat között , lesz egy-két köszönöm. Mostmég ez nehéz. Majd 20 év múlva fog kikristályosodni neked. Nem mondom nekem is voltak ilyen gondjaim, de csak a jövőbe tekintek.
Aki meg nem bízik bennünk az meghal. Ilyen egyszerű ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!