Berzsenyi vagy Szent László?
Ha tanítást akarsz választani, akkor Szent László, mert az olasz tényleg ott a legjobb :) Ha kint akarsz tanulni, vagy olaszos munkákban elhelyezkedni, akkor a Szent László olasz kéttannyelvű tagozatát neked találták ki.
A Berzsenyiben is nagyon jól meg lehet tanulni olaszul, de mégsem kéttanos... Viszont a közössége páratlan! :) Nincs sehol máshol olyan jó hangulat, mint a Berzsenyiben :) Lehet, hogy elfogult vagyok, mert nekem nagyon tetszett (még meg is fontoltam, hogy első helyre írom, pedig már egy éve egy másik gimibe szeretnék első helyen bekerülni!!!) a közösség, a hangulat, az életérzés, a gólyatáborról, amit meséltek, hogy tematikus stb. :D *-* Szóval nekem nagyon tetszik. Nem mellesleg, ha nem vesznek fel első helyre, akkor ide fogok menni!! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!