Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi értelme a középiskolai...

Mi értelme a középiskolai felvételinek egy olyan iskolában ahol később igazgatói hatáskörben úgyis bárkit bármilyen eredménnyel előélettel felvesznek?

Figyelt kérdés

Középiskolában dolgozom, a felvételi ugye központi írásbeli, de az iskola tart még felvételi elbeszélgetést is.

Magyarázza már el nekem valaki ennek mi értelme, ha később bárkit bárhonnan bármilyen eredménnyel úgyis felvesznek igazgatói hatáskörben?

Kínlódunk itt azzal hogy felvételi beszélgetés meg ponthatár, meg alatta maradt, meg elérte, meg értesíteni, hogy felvettük/nem vettük stb.

Aztán eljön az augusztus, és aug 20 és szept 1 között ÖMLENEK hozzánk a sehova máshova fel nem vett, elképesztően alacsony jegyekkel rendelkező, ezer helyről kirúgott eltanácsolt tanulók-akiket MINDENFÉLE felvételi eljárás NÉLKÜL igazgatói hatáskörben egytől-egyig egyetlen tollvonással felveszünk!

Magyarázza el nekem valaki mi értelme/hogy lehet az, hogy X tanuló februárban X ponttal nem kerül be mindenféle adminisztratív szarság, papírmunka után sem, de aug-ban Y tanuló ennél ezerszer rosszabb eredménnyel azonnal bekerül?

Jön a szülő aug-ban: jöttem beíratni a gyereket. Fel van véve. Meg se nézik az eddigi eredményeit-lényegtelen. Fel van véve. Egy tollvonás és fel van véve.

Az a tanuló aki a rendes eljárásban nem kerül be, pedig még produkál is valamit, ugyanaz aug-ban zéró produktummal meg bekerül simán.

Nem totális megalázása a tanári karnak, ha a tanulók 90%a olyan diák, akiket sehova máshova nem vettek fel, akik bejárták a világot, sehova se kellettek-itt meg böfögnek egyet, és fel vannak véve?

Mindegy ki mindegy honnan jött. Fel van véve.

Februárban a felvételi eljárásban még nincs felvéve mert akkor még játsszuk azt a parasztvakító cirkuszt hogy „mi egy gimnázium vagyunk, ide nem lehet csak jó eredménnyel bekerülni” aztán augusztus-szept-ben meg aki jön az fel van véve.

Ha a patás ördög maga jön, az is fel van véve.

Mindegy csak fizessen. Alapítványi iskola.

2015. febr. 21. 09:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ez szónoki kérdés volt, és csak ki akartad dühöngeni magad.
2015. febr. 21. 15:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha erkölcsi problémáid vannak az iskolával, ahol dolgozol, az egyetlen helyes megoldás odébbállni.
2015. febr. 21. 15:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát tényleg hihetetlen
2015. febr. 21. 16:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Most olvastam végig a kommentjeidet.

rikárdó?

dakoták?

Nem vagy te jobb senkinél, ne hidd, hogy bárkinél is magasabb erkölcsi szinten állsz, akit lenézel.

2015. febr. 21. 17:22
 15/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk én nem az államtól tarhált segélyből élek.

Mondjuk engem nem keres a rendőrség minősített testi sértésért kábszerrel való visszaélésért adócsalásért mint itt egynémely diákot szülőt.

Mondjuk nekem 14 évesen nem volt már kölyköm mint itt egynémely kiscsajnak.

Mondjuk nekem nem áll kinn az utcán a lánytestvérem prostiskodni.

Folytassam?

Tényleg nem vagyok különb, ugye?

2015. febr. 21. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Tényleg. Mert rikárdózol és dakotázol, és nem a bűnözőket ítéld el, csak szimplán rasszista vagy.
2015. febr. 21. 18:48
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem ítélek én el senkit. Nem vagyon én bíró!

Hidd el ha rajtam múlna és tényleg én ítélkezhetnék felettük, na akkora csúnya világ jönne! Aki újra az 1944-45-ös vésztörvényszékek ideje jönne el és sorban tele lenne az összes lámpavas!

Csak itt ezen iskola tanulói szülői állományával meg lehetne tölteni egy kótert!

Képzeld még olyan diák is van itt akinek az apja meghalt! És hogyan? Kábellopás közben agyonb**szta az ipari áram.

Na ilyenek vannak itt.

Képzeld még olyan diák is van (volt) itt akit 32 rendbeli autótolvajlásért köröztek. Nyom nélkül eltűnt egyik napról a másikra.

"Mert rikárdózol és dakotázol, és nem a bűnözőket ítéld el"

2015. febr. 21. 21:31
 18/24 anonim ***** válasza:
És te tanár vagy??? Pont abba az iskolába való vagy a kommentjeid alapján...
2015. febr. 23. 18:01
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok ide való, se a bőrszínem nem passzol, se büntetett előéletem nincs, a szüleim sem járták meg a sittet, a lánytestvérem nem ribi az út szélén, estefelé TV-t nézek és nem kábel lopni megyek, nem folyik ellenem adóhatósági eljárás, nem járok lopott kocsival stb.

Nem igazán illek ide.

2015. febr. 23. 18:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem is vagy rasszista, és nem is ismételgeted ugyanazt..

Mi a fr@ncért nem mész át akkor másik iskolába?

2015. febr. 23. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!