Egyetemen nem nézik rossz szemmel, ha valaki otthagyja?
A TO-n nem a dádázással vannak elfoglalva az ügyintézők, magyar le se ***ják, hogy te mit csinálsz a tanulmányaiddal.
Lesznek még nagy pofonok az egyetemi évek alatt, hidd el :D
Milyen szakos vagy?
Én még csak erre sem veszem a fáradságot, hogy bemenjek jelezni nekik :DDDDD És ráadásul én a 4. félév után megyek el. Majd augusztusban, ha megyek beiratkozni a másik helyre, előtte beköszönök.
Tedd úgy, ahogy jónak látod és ne érdekeljen, hogy ki mit mond.
Földrajzon vagyok.
Csak az bánt, hogy akik eddig mind támogattak benne, mert tudták, hogy általános vége óta ide szerettem volna kerülni, most mindtől azt hallgatom reggeltől estig, hogy nagyon rossz döntés és ha máshova felveszek, akkor majd ott is ugyanez lesz és megint keresek egy újat? Az szüleim is úgy tudják be, mintha életem legnagyobb hibáját követném el, mintha már ez lenne a 10. hely, amit az elején otthagyok. Pedig ők nem jártak egyetemre, nem tudják, milyen az. Meg nem én vagyok az egyetlen, aki az első helyét abbahagyja és másba kezd. Holott, amikor jelentkeztem, már akkor mondtam, hogy egy teljesen más szak is érdekel évek óta, csak az eltérő felvételi követelmények miatt most a földrajzra fókuszáltam. De közben megismertem olyanokat, akik arra a szakra járnak, amit most szeretnék, volt, hogy bementem egy-egy előadásra meghallgatni az órát, és eldöntöttem, hogy engem az jobban érdekel. Tudom, biztos sokan azt mondják, hogy azzal még annyit se fogok érni, de engem a távol-keleti irány jobban érdekel. De ki tudja, lehet, hogy kínai szakos jobb állást kap sinológusként, mint egy geográfus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!