Ha rossz vagyok matekból (2-es 3-as) akkor a mérnöki karokat és a közgazdász szakot az egyetemen felejtsem el? ésMég kémia nem fekszik annyira, az 3as.
Figyelt kérdés
8.-os vagyok, de érdekel a jövőm. jelenleg gimnáziumba járok.2013. máj. 12. 09:53
1/11 anonim válasza:
Úgy fogalmaznék, hogy ha már általánosban ilyen problémáid vannak a matekkal, akkor nagyon nagy kihívás lesz, hacsak nem sikerül a gimiben jelentős fejlődést elérned (de miért ne sikerülne, ha tanulsz?).
3/11 A kérdező kommentje:
nem haragszom, megértem. Első: tanulok én de a tanárom nagyon nehéz dolgozatokat ad
2013. máj. 12. 12:01
4/11 anonim válasza:
Tökmindegy, mert a dolgozat mindig a tudásodhoz képest nehéz, nem abszolút értelemben, és az egyetem sokkal nehezebb. Nem a tanárod tehet róla. Jobb, ha reálisan nézed a dolgokat. (Az első voltam-)
5/11 anonim válasza:
Tény, hogy a középiskolai tananyag nehéz lesz, főleg a 9. ott megfogsz szenvedni ha 8.ban 2-3-as vagy. De utána feltudsz fejlődni, mert a matek egymásra épül, ugyan azt fogod tanulni 4 éven keresztül, csak mindig egy kicsit nehezebb szinten. 7-8.ban én is 3as voltam, 9.ben szintén, 10.ben már 4es, 11-12.ben meg már egy erős 4es, közel voltam az 5 egészhez. Igaz, nem közgáz, de gazdasági pályára megyek továbbtanulni. Amúgy a matek csak addig nehéz, míg nem érted.
6/11 anonim válasza:
Matek is tanulható, csak lehet neked kicsit nehezebben. De ha ilyen pályára akarsz továbbmenni, akkor menj. Még nem vagy semmiről sem lemaradva, tanuld a matekot, ha tudtok fogadjatok fel tanárt is és minden rendben lesz:)
7/11 clodett válasza:
sose voltam jó matekból, mégis mérnökire jártam középsuliban is meg egyetemre is. kitartás, sok gyakorlás és külön tanár kérdése. hacsak nem vegyészmérnöknek akarsz menni, akkor meg a kémiát el lehet felejteni, nem kell az neked, ahhoz, hogy mérnök legyél... egyébként milyen mérnöki irányzatra gondoltál?
8/11 anonim válasza:
Engem általános iskolában meg akartak buktatni matekból. A gimi második felében már kitűnő voltam, ma pedig mérnök infóra járok és kb. 2 év múlva végzek. Egyáltalán nem esélytelen de nagy szorgalmat igényelt hogy eljussak ideáig.
9/11 anonim válasza:
Én kétszer pótvizsgáztam általánosban,8. osztály végére épp, hogy összekapartam egy 2-est. Most az érettségire készülök 5-ös matekkal és programtervező infó szakra fogok menni. :) Csak szorgalom és gyakorlás kérdése.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
Első sorban építészmérnök, informatikus és közgazdász érdekel. De rajzból rossz vagyok, szóval az első felejtős.. Informatika az egyetemen úgy tudok, kőkemény matek.
2013. máj. 29. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!