Csakegypali kérdése:
Emelt szintű kémia érettségi!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 11. be járok biológia és kémia faktot vettem fel. Bioszbol nincsen gond, versenyekre is járok. Kémiából szeretem a számításokat meg meg is értem (5 vagyok fakton). De ezek az elméleti feladatok nem nagyon mennek. Egyszerűen nem tudom felírni a reakciókat, meg alig tudom eldönteni melyik a helyes kijelentés. Egyszerűen annyi reakció van hogy azt képtelenség észben tartani.Esetleg valami módszer hogyan tudnék nyáron felkészülni?:))2013. máj. 5. 20:08
1/3 A kérdező kommentje:
Valaki??:D tapasztalatok?:D
2013. máj. 7. 09:11
2/3 Kőműves Karolina válasza:
Ha a feladatokat érted akkor túl vagy a nehezén. A reakció lezajlásokat nincs mese, meg kell tanulni, az érettségi témakörében egyébként nincs olyan sok féle, és alapjáraton elég egyszerűek. Villányi könyv a segítségedre lesz !
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell az összeset? csak azokat mai a követelménybe szerepel?:D Amugy én szeretem a kémiát (számolásosrészét),de ezt a reakciósokat ... unalmas meg tiszta magolós:S. Köszi a válaszod:). Abból tanulok amúgy.
2013. máj. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!