Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szlavisztika orosz szakirányon...

Szlavisztika orosz szakirányon felvehetek anglisztika minort?

Figyelt kérdés
Azért gondoltam ezt, mert fordító vagy tolmács szeretnék lenni. Azonban nagyon jól tudok angolul, és lehet, hogy szeretnék elhelyezkedni Angliában egyetem után, azonban ott egy magyar-orosz fordítói képesítéssel nem igazán tudok mit kezdeni...vagy a képesítést, hogy angolról is fordíthassak, megszerezhetem másképpen is? Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 12. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz, de a fordítói mesterre nem kell semmi más, csak egy felső és egy középfokú nyelvvizsga, illetve a felvételin a két nyelved aktívan kell használnod, és fordítanod ezekre a nyelvekre a mesteren folytatott tanulmányaid során.
2015. márc. 31. 14:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze
2017. febr. 17. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!