Anglisztika alapszak mellé mennyire nehéz az mondjuk az orosz minornak? (ELTE)
Figyelt kérdés
Kell tudni hozzá oroszul? (Persze, gondolom előny, de gyakorlatilag 0 tudással mennyire lenne kivitelezhető?) Anglisztika mellé nem lenne nagyon húzós?
Vagy ti milyen minort ajánlotok?
2010. febr. 9. 16:09
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, szlavisztika-oroszon főszakon nem kötelező a nyelv ismerete, így minorként sem várják el. De lőj le, biztosra nem tudom. :S
Szerintem nem húzós, jó kombinációnak tűnik! Ha tanár akarsz lenni majd, kissé furcsának tűnik - nem sok orosztanár mászkál mostanság, de azért lehet még rájuk valamikor igény... [én anglisztika mellé skandinavisztikán, olaszon gondolkodom ;)]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) Még nagyon nem tudom, mi leszek...tanár nem szeretnék lenni, inkább tolmács talán...(ezért gondoltam az oroszra, németül már a legtöbben beszélnek).
2010. febr. 10. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!