Osztatlan testneveles-enek tanar szakra, hogyan szamitjak ki a pontjaimat, ha nem a tanulmanyi, hanem az erettsegi pontok duplazasaval szeretnem kiszamitatni?
Figyelt kérdés
Ezalatt ertem, hogy gondolom az egyikbol kotelezo erettsegizni, az a tesi. De mivel egyik tantargy sem kotelezo erettsegi tantargy, akkor az enek helyett melyik erettsegimet szamitjak, vagy hogyan?2015. jan. 7. 09:38
1/5 anonim válasza:
tantárgy1+tantárgy2 * 2
de biztos jó oda még sokminden
2/5 Andizsuzsi válasza:
Megnézed a Felvin, hogy mik az érettségi követelmények. Attól függetlenül, hogy elvileg egyik sem kötelező, még kérhetik mindkettőt. Akkor abból a kettőből. Ha nem kell, akkor a többi közül abból, amelyikkel a legtöbb pontot éred el.
3/5 A kérdező kommentje:
Mar neztem a felvin is, es a suli oldalan is, de semmi informacio sincs. Valamint azt sem tudom, h mivel tesibol es enekbol is gyakorlatu vizsga, ami elhanyagolhato ha rendelkezek emelt szintu erettsegivel a tantargybol. Nos, mivel mar regebben letettem kozepszinten a tesi erettsegit, es ha most teszek emeltet, de ha netan a kozepet viszem tovabb mert az jobban sikerult mint az emelt, akkor szugseges e gyakorlati vizsga?
2015. jan. 7. 10:32
4/5 anonim válasza:
Tesi-ének.
Felvételi követelmény:
pályaalkalmassági (Alk) és
testnevelés alkalmassági vizsga (Alk) és
testnevelés (E) és
ének gyakorlati vizsga (Gy)
Tehát kell alapból egy tanári pálya alkalmassági akkor tesitanár alkalmassági tesi emelt érettségi, meg ének gyakorlati vizsga.
Itt találsz még infókat róla:
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hasznos valaszt! Arrol mi a velemenyed, h amiket itt elerek pontok alapjan vesznek fel, ami max 500, valamint ha emelt tesi van, akkor is kell gyakorlati vizsga?
2015. jan. 7. 23:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!