Mar nagyon brutalisan izgulok felveteli miatt, allandoan rosszat almodok, stb.!?
Semmi baj, sokan aggódnak miatta. Valamilyen szinten ez még normális, de próbálj lehiggadni. Először is, ha neked nem sikerül jól, valószínű másnak is nehéz lesz, ezért lejjebb kerülhetnek a ponthatárok. Másrészt jelölj meg több iskolát (szakot), legyen az első az álmod, és egyre lejjebb, de legyen B, C, D-terved. Akkor nem lehet baj.
Menni fog, sok sikert! :)
Szia. Emlékszem anno mi is izgultunk, de ne aggódj. Ahogy haladsz az életben előre, porszemnyinek fog tűnni az egész.
Fontos, hogy ne görcsölj rá, és hogy gondold já úgy,mint egy dolgozat. Ha ideges leszel, az csak ront a teljesítményeden. Ezért is nem szabad. :)
A masodik vagyok, de eddig nem irtam ertelmes valaszt :/ nekem is hasonlok a pontszamaim, csak nekem sosem volt 90 felett :/ nezd at miket rontottal, hogy abbol tanulj. Es tenyleg ne izgulj, legy magabiztos, mert a stressz csak elront mindent (ez alatt a felev alatt megtanultam :/)
Nekem is 80+ kozponti kell, csak nekem az orszag 2. Legjobbjaba (Eotvos). Te melyikbe mennel? Miket jelolsz meg meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!