Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mar nagyon brutalisan izgulok...

Mar nagyon brutalisan izgulok felveteli miatt, allandoan rosszat almodok, stb.!?

Figyelt kérdés
Mar nagyon kesz vagyok, allandoan ezen kattogok ,hogy el fogom rontani ,nem vesznek fel. Itthon nagyon valtozatosan irok. Legrosszabb 65 legjobb 93 pontos lett. Nagyon szeretnek 80 pontot elerni,de nem hinnem,hogy sikerulni fog. Mar nagyon kesz vagyok,nem tudom magam lenyugtatni mar semmivel,aludni sem birok.

2015. jan. 7. 06:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy most nem így tűnik, de semmi baj nem lesz abból, ha elsőre nem sikerül. Sőt, talán jobb is, ha kapsz plussz egy évet felkészülni. Esetleg elvégezhetsz egy tanfolyaot, dolgozhatsz, kimehetsz külföldre önkéntesnek nyelvet tanulni... stb.
2015. jan. 7. 07:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 8.os felvételire gondolt :)
2015. jan. 7. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj, sokan aggódnak miatta. Valamilyen szinten ez még normális, de próbálj lehiggadni. Először is, ha neked nem sikerül jól, valószínű másnak is nehéz lesz, ezért lejjebb kerülhetnek a ponthatárok. Másrészt jelölj meg több iskolát (szakot), legyen az első az álmod, és egyre lejjebb, de legyen B, C, D-terved. Akkor nem lehet baj.

Menni fog, sok sikert! :)

2015. jan. 7. 13:48
 4/15 A kérdező kommentje:
Most kicsi megnyugodtam,mert irtunk a suliban egy matekot es 45 pontos lett:)remelem menni fog elesben is,mert tenyleg nagyon sokat gyakorlom es masodjara probalkozom:/ :)
2015. jan. 7. 14:21
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia. Emlékszem anno mi is izgultunk, de ne aggódj. Ahogy haladsz az életben előre, porszemnyinek fog tűnni az egész.

Fontos, hogy ne görcsölj rá, és hogy gondold já úgy,mint egy dolgozat. Ha ideges leszel, az csak ront a teljesítményeden. Ezért is nem szabad. :)

2015. jan. 7. 16:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat. Megprobalok lenyugodni,de az ido elore haladtaval egyre idegesebb leszek :/
2015. jan. 7. 18:01
 7/15 anonim válasza:
Fel tudod te azt fogni hogy én is ugyan ebben a cipőben járok és nekem a matek mindig 25 pont alatt van??
2015. jan. 7. 18:41
 8/15 A kérdező kommentje:
De ha nem az orszag 3.legjobb iskolajat szeretned megjelolni:)
2015. jan. 7. 20:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Es azt elmondom,hogy mikor 6.-os voltam,akkor szinten kituno voltam es en is mondig 25 alatt irtam. Akkor is oda jelebtkeztem es nem vettek fel. Ezert akarok nagyon nagyon bekerulni
2015. jan. 7. 20:41
 10/15 anonim ***** válasza:

A masodik vagyok, de eddig nem irtam ertelmes valaszt :/ nekem is hasonlok a pontszamaim, csak nekem sosem volt 90 felett :/ nezd at miket rontottal, hogy abbol tanulj. Es tenyleg ne izgulj, legy magabiztos, mert a stressz csak elront mindent (ez alatt a felev alatt megtanultam :/)

Nekem is 80+ kozponti kell, csak nekem az orszag 2. Legjobbjaba (Eotvos). Te melyikbe mennel? Miket jelolsz meg meg?

2015. jan. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!