Semmelweis Egyetem vagy Debreceni Egyetem?
Nehézségileg milyen a két egyetem?
Az általános orvostudományi kar érdekelne illetve a fogorvostudományi kar.
"Fogalmam sincs mi az a "blokkos oktatás" ami elvileg van nálunk (?)."
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a DE-s kollegina mintha valami olyasmit mondott volna nyáron, hogy nálatok évközben a klinikai modulban a gyakorlatok blokkok formájában vannak, tehát mondjuk egy hét gasztro gyak, egy hét neuró stb. Nem úgy, mint máshol, ahol egy nap van mondjuk négy különböző gyakorlat. Persze lehet, hogy én emlékszem rosszul, vagy értettem félre valamit.
Miért lenne a SOTE a legkönnyebb?
Valamelyik vidéki egyetemről olyat is hallottam, hogy az anatómia szigorlat anyagában nincs is benne a neuro, abból csak kollokviumot tesznek...
Egyébként kétlem, hogy túl nagy különbségek lennének, csak pl Pécsen első félévben nincs anat, ezért az első félév ott talán könnyebb, viszont szerintem jobb, ha 4 félév anat van, amiből 1 ismétlő, jobban el lehet mélyíteni amit tanultál szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!