Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Városmajori? Leírásban kérdések!

Városmajori? Leírásban kérdések!

Figyelt kérdés
Ének szakra szeretnék menni. Az lenne a kérdésem: nagyon durván erős suli? Gráf Zsuzsanna tènyleg egy sárkány? Milyen a közzösség? Miért érdemes odamenni?

2014. nov. 29. 09:40
 1/9 anonim válasza:
100%

Szia! Az osztálytársaim énekesek,így remélem meg tudom válaszolni kérdéseidet.

1: Háát...tanulni kell igen,nagyon,de túlélhető

2: Igen,Gráf tényleg sárkány,viszont megfelelő zenei alapképzettséggel nem lesz nála különösebb probléma,és így laikusként is,szerintem mindenképpen egy erős képzettséget és biztos felkészítést ad zenei pályára.

3: A közösség önmagában véve nem rossz. A VMG-ről az a história kering hogy csak sznobok járnak oda...ööö..nem! Persze vannak az ilyenekből is bőven,de mivel a suli közössége igen sokszínű,ezért nem jellemző hogy valaki barátok nélkül marad,ergo mindenki talál magának: haverokat, világi barátságokat,ne adj' isten szerelmet is

4: Szerintem a suli hangulata nagyon zsír,és van 1-2 olyan tanár is akik egyszerűen az életre nevelnek. De mindenki döntse el maga,hogy miért jó idejárni:)

2014. dec. 4. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia, az én osztálytársaim is énekesek, én most vagyok 9.-es:)

1. a suli erős, főleg az első félév lesz kemény, de utána már megszokja az ember és a tanárok is sokat segítenek azért, legalábbis az én osztályfőnököm baromi jófej.

2. az elején sokat panaszkodtak rá a többiek, volt olyan lány is, aki át akart jönni hozzánk a humánra, de az az igazság, h a Gráf egy nagyon jó ember, és szívét-lelkét beleviszi a tanításba, és ha szigorú is, csak azért, mert a legjobbat akarja kihozni a többiekből. de igaza van az előttem lévőhöz, ha megfelelő képzettséged van, akkor nem lesz gáz. és amúgy a Majornak a legerősebb az ének szakja szerintem Budapesten.

2. a közösség eszméletlen jó, én nem gondoltam volna, h ennyire szeretni fogom. persze, vannak tucatok meg füvesek stb. de hát azok hol nincsenek? tényleg nagyon sokszínű a társaság, nagyon aranyosak a felsőbb évesek is, befogadóak :)

ha hozzánk jössz, akkor lehet, hogy én leszek a mentorod jövőre ;) sok sikert a felvételihez!

2015. jan. 10. 13:09
 3/9 anonim válasza:

Szia! Én is énekre fogok most jelentkezni! :)

Szerintem ha Gráf egy sárkány,akkor egy nagyon barátságos sárkány. Jártam hozzá a zenei felkészítőre, és nekem nagyon szimpatikus. Olyan átéléssel tanít! És vannak vicces pillanatai. Valamint kellő tekintélye. Szóval egyáltalán nem diktátor alkat, már ha érted, mire gondolok. Ja, és remélem, még találkozunk majd! ;)

2015. febr. 23. 09:18
 4/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem vannak pozitív-negatív véleményeim is a VMG-ről, most vagyok nyolcadikos, hatosztályosba járok.

Én magát azt osztályt nem szeretem, nagyon különcnek érzem magam :( Egyáltalán nem olyan lett, mint amire számítottam, vannak protekciósok és szinte csak én tanulok egyedül az osztályban, a többiek nagyon lusták, nem csinálnak házit stb.

A tanárokat viszont szeretem (a legtöbbet). A matektanárom Volf Anna, egyszerűen imádom, annyira kedves meg annyira jól magyaráz. Egyedül a latintanáromat nem szeretem egy kisebb konfliktus miatt.

De ha jó osztályt fogsz ki, élvezni fogod :)

2015. márc. 4. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
melyik osztályba jársz lonik? a vagy b? egyébként majd kinövik az osztálytársaid ezt, lehet, egy kicsit éretlenek még. de ez nem a suli hibája, hanem mert tinik.
2015. márc. 9. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ének tagozatra járóktól szeretném kérdezni, hogy a matek ugye bontva van az osztályban? És mi szerint, abc, vagy külön az énekesek, külön az osztály másik fele, vagy két szint van? Köszi, ha írtok!
2015. márc. 11. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
szia! névsor szerint vagyunk bontva.:)
2015. márc. 14. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi! :)

És a fiúk nagyon kilógnak az ének szakról? Azt tudom, hogy az Angelika csak a lányoknak van, és hogy erősen arra épül a tagozat.

2015. márc. 14. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
hú, hát ezt nem tudom sajnos, mert én humános vagyok. de egyébként nem minden lány angelikás, meg szerintem örülnek néha a többiek, hogy néha van egy kis pihijük. egyébként Gráf figyel erre, szóval szerintem nem lógnak ki :)
2015. márc. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!