Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Városmajori gimnázium vélemények?

Városmajori gimnázium vélemények?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elég erős, ezért is félek, hogy nem kerülnék be.

Mindig is ötös volt az átlagom kivéve 1 évben, ami számít. Biológia szak érdekelne. Nehéz a szóbeli? Milyenek az esélyek, kb milyen felvételit kell írni? Nagyon megköszönném a válaszokat, eléggé izgulós vagyok.

2014. nov. 22. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég erős, de szerintem tiszta ötös átlaggal nem kell félni. 70-80 köré kell írni, de persze minden év más. Szóbeli nem olyan nehéz (bár én nem szóbeliztem, de hallottam, hogy nem volt rossz). Van esélyed egy jó írásbelivel tényleg. Úgyhogy nyugi!!!
2014. nov. 22. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) Valaki ott szóbelizett már biológiából?
2014. nov. 22. 19:12
 3/4 anonim válasza:
Megvan adva hogy miből kell szóbelizned nyugi!
2014. nov. 24. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

szia, én most vagyok 9.es, nagyon jó suli!

szerintem fel fognak venni, az átlagodat nagyon nézik a Majorban, de az neked jó, és ha írsz mellé egy 80-85 pontos felvételit, akkor fel fognak venni! ha alaposan készülsz a szóbelire, akkor az is simán menni fog, én drukkolok neked:)

2015. jan. 10. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!