Milyen a Városmajori Gimnázium? (VMG)
Sziasztok!
Milyen Nehéz bekerülni a VMG-be? (6 osztályos) Az A és a B is érdekel. Milyen a közösség, Milyen programok vannak, milyen a nyelvoktatás, milyenek a tanárok.mennyit kell tanulni, milyen nehéz?
Van esélyem ha tavaly év végén Kitűnő voltam (5,0) most félévkor meg lehet hogy lesz 1 vagy 2 4-esem:
köszönöm
En oda jartam. Tökmindegy hany ponttal lehet bekerülni,szedd össze a maximumot amit tudsz.:) De szerintem legalabb 80 kene..
A többi amit írtal meg szubjektív. A gyerekek nagy resze ertelmisegi csaladból szarmazik de ettől még nem feltetlenul lesz "jó" a közösseg. Tanarokbol van nagyon jó es eleg rossz is ez a nyelvoktatasra is vonatkozik.
Ha jó jegyeket akarsz akkor tanulni kell..
Kitűnővel és 78 ponttal voltam szóbelizni (matekot elszúrtam kicsit az írásbelin), és ugyanezzel a pontszámmal, volt akinek be se kellett mennie, mert odajár a tesója. Szóval 80-85 körül nagyon jó esélyed van. Engem felvettek (angolba, csak oda jelentkeztem), de végül nem oda mentem, bár tetszett ez is.
Egyetértek, írd a legjobbat, amit csak tudsz. Sok sikert!:)
Köszi :)
Akkor jó esélyeim vannak :)
A kérdésem hogy kellet a félévi bizonyítván?
És végül hova mentél?
Nem oda mentél?
De akkor hova? Móriczba?
Igen, kellett.
Nem a Móriczba mentem. :)
Akkor a VMG-be is kell a félévi bizi?
Tegnap voltunk nyílt napon azon belül is tájékoztatón és ott nem mondták hogy kellene
5. év végi, 6. félévi kell. [link]
5. oldal, 3.2. pont, le is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!