Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Városmajori Gimnázium...

Milyen a Városmajori Gimnázium? (VMG)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen Nehéz bekerülni a VMG-be? (6 osztályos) Az A és a B is érdekel. Milyen a közösség, Milyen programok vannak, milyen a nyelvoktatás, milyenek a tanárok.mennyit kell tanulni, milyen nehéz?

Van esélyem ha tavaly év végén Kitűnő voltam (5,0) most félévkor meg lehet hogy lesz 1 vagy 2 4-esem:

köszönöm

2014. nov. 26. 12:39
1 2
 11/13 Bogi11 ***** válasza:
A Móricz a 83. a listán, a Városmajor a 8. Nem jelent ez nagy különbséget? Nekünk a nylevoktatás lenne a lényeges. 6 évfolyamos gimnázium.
2015. jan. 4. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
A Móricz nagyon nem egy szinten van vele, nagyon gyenge állítólag. Nekünk a listán sem szerepelt.
2015. jan. 4. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
én most vagyok 9.es a Majorban, és csak ajánlani tudom! vannak 7.es barátaim, és ők is nagyon szeretik, nagyon cuki az a két osztály. nem nehéz bekerülni, ha kitűnőd volt és most is ilyen jó lesz, plusz írsz mellé egy 80 pont körüli felvételit, akkor simán felvesznek. megéri a Majorba jönni, de komolyan!:) sok sikert a felvételihez!
2015. jan. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!