Tényleg megtehet ilyet egy egyetemi professzor, vagy ez csak "kamu"?
Nos, nekem tesóm most ment el Szegedre ETSZK-ra tanulni, és mikor egy zh-t írt, akkor a tanár egy másik csoport zh-ját javította. Köztük volt egy levelezős lánynak is a dolgozata, és tesóm állítása szerint a tanár ránézett, hangosan ezt mondta: "szegééény, levelezős. akkor egyes" és ki se javította..
Létezik ez? Hogy tényleg megtehet ilyet a professzor? Ha igen, akkor mit lehet tenni?
Baromság. Miért mondaná ZH közben a prof., hogy éppen mit javít?
Nálunk ilyenkor síri csönd van és árgus szemekkel néznek, hogy nem-e csal valaki, nem áll neki a tanár hangosan ZH-t javítani. Főleg, hogy többnyire külön írnak a levelezősök meg a nappalisok. Meg én mondjuk másodéves vagyok, de egyszer se kellett ráírni a Zh-ra, hogy levelezős vagy nappalis vagyok-e, mert nem számít semmit.
Nagyon felkészült lehet a professzor, ha egy Neptun vagy ETR kódból (nálunk Neptun van) meg tudta állapítani, hogy adott személy levelezős.
Valószínűleg ez vagy nem így történt, vagy valami más is volt a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!