Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tehetnek ilyeneket a tanárok?...

Tehetnek ilyeneket a tanárok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam egész nap beszólogatott, hiába szóltam a tanárnak, nem szólt rá. Mondtam a gyereknek hogy "k*ssolj már" erre behívtak az igazgatóhoz, aki már egyből a szüleimet akarta látni, és hibába magyaráztam neki, nem értette meg, hogy mindketten 06:30-tól 18:30-ig dolgoznak és elkérte az ellenőrzőmet. A tesitanárunknak mondtuk, hogy engedjen 1-2 perccel hamarabb öltözni, mert így nem tudunk enni, ami nekünk nem jó. Erre azzal válaszolt hogy "engem k*rvára nem érdekel, hogy nektek mi a jó". A matektanár fenyegetőzik hogy megpofoz, mert kölcsönkértem a padtársam számológépét, a magyar tanár meg egyenesen "lesz*rozza" a teljesítményemet. Ilyeneket tényleg megtehetnek a tanárok?

2014. okt. 15. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Igen.
2014. okt. 15. 22:04
 2/7 anonim válasza:
34%
a fact tehetnek meg:D nem tom hány éves vagy de ha komolyabban akarod kezelni akkor szüledinek szólsz felbíztatod őket hogy vegyék felelősségre az iskolát és ha ezek mással is megtörténtek már akkor van tanú.ha nem akkor semmi esélyed és még másik suliba is kellene menned.de miért nem íratkozol át másik suliba?:D
2014. okt. 15. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó évem, mire egy ùj osztállyal összeszokok, már ballagás lenne. 14 vagyok egyébként.
2014. okt. 15. 22:16
 4/7 anonim válasza:
figyelj én otthagytam egy neves gimnáziumot egy rosszabb iskoláért ugyan ezért:Dés megérte a tudásod ugyan annyi mind 2 iskolában!csak az életed lessz könnyeb ha nem basztatnak a tanárok.és mondom országban híres gimit hagytam ott egy másodrangú iskoláért és ugyan úgy tanulok:Dcsak itt jobb fejek a tanárok sokat számít nagyon
2014. okt. 15. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos itthon rengetegen csak azert lesznek tanarok mert mast nem tudtak elvegezni. Ezt aztan a tanulokon vezetik le.
2014. okt. 16. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
De ez általános iskola nem?
2014. okt. 16. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, általános.
2014. okt. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!