"Hogyan" lehet jogra ilyen magas pontszámot elérni? (464 pont) Aki bejutott már valamelyik egyetemre milyen eredményekkel?
Kettő 91%-os emeletszintű érettségit kell írnod, ha ezzel a pontszámmal számolsz. Javaslom, amúgy, hogy ennyire ne tervezz előre, mert addig bármi lehet.
Ha nem tudsz rövid idő alatt nagy anyagrészt megtanulni, akkor inkább ne legyél jogász.
Most vagyok másodéves az ELTE-n (sajnos fizetősön, 9 pont hiányzott az államihoz :( ) és valóban így van ahogy az előttem szóló is írta: nagy anyagrészeget kell relatív rövid idő alatt megtanulni (1-2 nap illetve hét).
Nem mondom, hogy nem nehéz, de egyáltalán nem olyan borzalmas mint amivel engem (is) riogattak a felvételi előtt!!! Tehát abszolút teljesíthető egy "átlagos képességű gyerek"nek is! :) Vannak persze itt is kiemelkedő zsenik, de azért nem ez a jellemző!
azta..hát akkor azt hiszem lemondhatok hogy bejutok államilag támogatottra...
amúgy köszi a válaszokat, mindenképp ez lesz az első helyen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!