Milyen átlaggal és kb. milyen központit kell írni, hogy folvegyenek az Eötvösbe József Gimnáziumba (budapesti)?
Figyelt kérdés
Tavaly 4,5-4,6 volt az atlagom, de ha csak a fotantargyakat nézzük akkor csak 4,2-4,3(fizika, kémia, biológia és földrajz beleszamolasaval).Szerintetek ezzel az átlaggal meg próbáljam az Eötvöst?
Még lenne egy kérdésem. Hogyan lehet jól felkészülni a felvételire azon kívül, hogy töltögetem a régebbi felvételi sorokat és előkészítőre járok?
2014. nov. 16. 09:17
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnéd, egy próbát megér, de azt tudnod kell, hogy bekerülni nem elég, fel kell venni a tempót és tartani is kell. Gondold meg.
A felvételire pont így kell készülni, emellett a hiányosságaidat felmérni és pótolni. Mennyi körül szoktál írni?
Ez az átlag szerintem kevés, sok kitűnő jelentkezik. De egy 85 feletti központival lesz esélyed. Ha oda vágysz, próbáld meg. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Szia, mindkepp probald meg 80ponttol behivnak barmelyik szakra:) de pl.: baratom 84pontot irt tavaly, 1 negyese volt (tesibol) es egy angolbol. (Monjuk megvolt a felsofokuja de mindegy) igazabol nem lesz szerintem egyaltalan nehez, a magyarnal foleg a fogalmazasra figyelj nagyon en pl ezon buktam 5 pontot mert nem koncentraltam elszamoltam a pontokat stb.. A matekban pedig nezd meg mi a gyenged es azt gyakorold a sokat azokat csinald meg legeloszor a feledatsorokbol, de a tobbiekre is koncentralj!:) remelem segitettem valamit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!