Így bekerülhetek a Bajza József Gimnáziumba?
7.-es vagyok 2 napja, de 6.ba lett 1 db 3-asom matekból :/ kb 9 5-ös és 4 4-es. Sokat számít ha matekból 3-as lettem?
Még van esélyem bekerülni, ha nem szerzek t
3-ast?
Ne akarj odajarni. 11.-es vagyok es eletem egyik legnagyobb hibaja, hogy oda jarok. A lanyok 70% r!banc a maradek meg viszonylag normalis. Sracoknal ugyanilyen az arany a normalisak es a koc$ogok kozt.
Az igazgato egy lenezo, ún. Agressziv beszelo, egoista es egyenelnyomo alak. 1 ember van aki szereti, az is sajat maga.
Csak hogy mondjak egy peldat:
A takaritononek tavaly ilyet mondott: " a rangretlan en itt helyezkedek el (mutatja a kezevel h font), te pedig ott len (ezt is mutatja a kezevel)".
Nehogy azt hidd hogy a diakokkal vagy a szulokkel maskepp banik :)
Tavaly egyik sorstarsamhou besurrant valami rokona amikor a bortonor (portas) nem fogyelt, es ezert termeszetesen ez a sorstarsam lett megbuntetve, majd ez a nagyszeru vezetonk hozzatette hogy "ne szomorkodj, majd a fiukad elol hatul megszeretget"
Na eleg indok hogy messzirol elkeruld? Vagy szeretned hogy meseljek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!