Felvennének így az Eötvös József gimnáziumba?
Szia!
Nem akarlak kiábrándítani, de tavaly engem 8 éves kitűnő átlaggal, és 89 pontos felvételivel, valamint szerintem egy nem rosszul sikerült szóbelivel NEM vettek fel.....nem tudom ezek után kik kerültek be :/...de ezek alapján biztos erős suli lehet.
Sok sikert! :)
Én volt osztálytársam 80 pontos írásbelit írt, mindenből ötöse volt, és be sem hívták szóbelizni. :/
Hátha sikerül, azért szurkolok. :)
Én is Eötvösös szeretnék lenni, és én azt mondom, menni fog! ;) Csak a matekot még erősíteni kell, illetve magyarból szerintem hasznos, ha a régi könyveidet átnézed (matekból szintén).
Magyar szóbeliről az unokatestvéremtől nem hallottam semmi rosszat, segítőkészek voltak vele, csak tudni kell ott is.
Ne aggódjunk :)
Hatos vagyok, a szinten nyolcadikos. Szerintem evfuggo, hogy hany pont a hatar meg hogy milyen nehez a felveteli. Ha konnyu akkor nyilvan magasabb a hatar, ha nehez,akkor lehet 75-80 korul van eselyed szobelizni es bejutni :)
Melyik osztalyba szeretnel menni egyebkent? Nyilt napra jossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!